Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (24)

plakát

Argylle: Tajný agent (2024) 

Nevím, kde vzal film hodnocení 57%. Co se hodně povedlo je cast, od tolika skvělých herců v jednom filmu jsem čekal hodně. No bohužel jsem jenom hodně zklamanej. Víc než 1 🌟 si film nezaslouží.

plakát

Survivor Česko & Slovensko - Série 3 (2024) (série) 

Nevím jak je možný, že je to třetí série a stále nevychytali zvuk, kameru ani střih. 1 🌟 dávám, protože je v soutěži Mikýř a to je i jediný důvod proč budu koukat, tak jako to má asi 75% letošních sledujících, NOVA tak jen může doufat, že Mikýř vydrží až do konce. V půlce dílu se něco stane s jedním hráčem, ale nevíme co, nevíme jestli někam odjel, jestli se vrátí, nic... Připomnělo mi to situaci z 1. Série, kdy prostě zmizela polovina hráčů a nikdo nic neřekl.. 😂 Jako tohle nikdo přece nemůže brát jako seriózní pořad, ale prostě parodii na Survirora.

plakát

Gravitace (2013) 

Nevím, jestli jsem to před 10 lety viděl v kině nebo doma, ale filmu jsem dal 3 hvězdy. Dnes jsem byl na výroční projekci od ČSFD ve 3D a Dolby Atmos a film na mě působil úplně jinak. Měním tedy hodnocení na 4 hvězdy (85%)

plakát

Peníze těch tupců (2023) 

Naprostá pecka. Sledoval jsem celou situaci v roce 2021 a film to vyobrazil skvěle a obsazení bylo vynikající. Naprosté překvapení byly videa od Erika Meldíka, která jsou součástí filmu. Dávám 95%.

plakát

Stvořitel (2023) 

První hodina filmu byla úplně super. Ale poté co natočili první hodinu někdo přišel a řekl, že došly finance a další dvě hodiny filmu musí nacpat do jedné hodiny... Je to škoda, film měl velký potenciál, ale bohužel dávám 60%.

plakát

Bod obnovy (2023) 

Z hlavy si nemůžu vybavit žádné české sci-fi, na které bych chtěl jít někdy do kina, tohle bylo první. Už když jsem poprvé viděl ukázky, tak jsem si říkal, že to vypadá dobře a že bych na to šel, v tu chvíli jsem ani nevěděl, že je to český film 😁 Film je to super, vezmeme li i rozpočet kolem 60 milionů. Myšlenka filmu se celkem podobá Altered carbon, ale jen částečně. Chvilkama mi to přišlo trochu natahováné, proto bych dal 75%

plakát

Insidious: Červené dveře (2023) 

Všechny předchozí díly jsem zkouknul v posledních 5 dnech, jelikož jsem je předtím neviděl. Zkouknout filmy po sobě, tak abych je měl v paměti se ukázalo jako skvělé rozhodnutí, jelikož jsou jednotlivě provázané nebo na sebe alespon odkazují. Rozhodně mi tento díl přišel jako nejlepší ze série, ale je možné, že mě ovlivnilo sledování v kině a ne doma na gauči, jako to bylo u předchozích dílů. Původně jsem se bál do kina jít, soudě dle hodnocení, film ale předčil očekávání a krásně sérii zakončil.

plakát

Záhada Blair Witch (1999) odpad!

Před 25 lety to byl možná hit kvůli marketingu, ale to bylo před 25 lety... Hrozná nuda, vůbec mi to nepřišlo jako horor, naprosto zbytečná podívaná.

plakát

Survivor Česko & Slovensko - Série 1 (2022) (série) odpad!

Tohle NENÍ Survivor, ale dovolená. Není přeci možný, že dostanou úplně všechno, platformu pro přístřešek, deky, oheň.... Kamera hrozná, střihy hrozné , 2 hodinová stopáž???!! Hrůza.

plakát

Spider-Man: Bez domova (2021) 

Rozhodně nejlepší díl Spidermana z této trilogie a řekl bych, že asi i nejlepší Spiderman vůbec. Předchozí 2 díly mě popravdě moc nezaujaly, takže překvapení z kvality tohoto dílu bylo obrovské!! Chodím do kina docela často a filmy sleduji hodně rád a musím říct, že jsem naposledy zažil takové emoce při sledování filmu, když vyšlo Avengers: Endgame. Celkově tomu určitě pomohla atmosféra při předpremiéře v kině, které bylo úplně plné, za mě naprosto skvělý film a rozhodně nejlepší film roku (uvidíme co předvede Matrix)