Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policista Scott Roper miluje rychlá auta, sázky na dostizích a fotografku Ronnie Tate, se kterou se však před časem rozešel. Kromě toho patří díky své výmluvnosti k nejlepším vyjednávačům sanfranciské policie. Když je zdánlivě zcela bezdůvodně zavražděn jeho přítel a kolega Sam, rozhodne se vypátrat vraha navzdory všem potížím i rozkazům svého šéfa. Dostane se na stopu cynického Michaela Kordy, který chystá velkou loupež v klenotnictví a nelítostně likviduje každého, kdo by mohl jeho plán překazit. Přes nařízení svého šéfa Scott nejen pokračuje v pátrání, ale zapojí do něj i svého nového parťáka, mladého ostřelovače Kevina, který se chce také stát vyjednávačem. Po brutálním přepadení se Kordovi podaří uprchnout i s lupem a jedním rukojmím. Scott s Kevinem ho ale dopadnou. Jejich radost netrvá dlouho. Zatímco se Scott marně pokouší přesvědčit Ronnie, že se polepší, Korda uprchne z vězení a unese ji. Hodlá dívku vyměnit za uloupené diamanty, uložené nyní na policejní stanici. (TV Nova)

(více)

Recenze (106)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Nie som veľkým fanúšikom tejto série a toto mi veľmi ako komédia nepripadalo. Skôr ako klasický akčný film, chvíľami naopak skoro thriller. Škoda, že tento žáner (čierny drsný policajt stále kecá a strieľa a jazdí autom až je z toho film) je tak neskutočne vykradnutý a neoriginálny. Za celé deväťdesiate roky sme skoro rovnakých filmov ako tento videli až priveľa. Hoci to nie je zlé a dá sa na to celkom dobre pozerať, tak dúfam, že Bad Boys sú poslední zo žánru - "čierny veľkohubý policajt". ()

PanBlack 

všechny recenze uživatele

Po akční stránce docela solidní, humor tam také je, ale ani zdaleka ho není tolik, kolik by člověk od filmu s Eddie Murphym očekával, ačkoliv tomu role policajta sedí jako vyšitá. Zkrátka, Murphy chtěl tímto filmem připomenout svoji největší slávu z dob, kdy byl Policajtem v Beverly Hills, ale bohužel tento snímek kvalit Policajta v Beverly Hills zdaleka nedosahuje, a jeho ztráta je výrazná hlavně po stránce humoru. Jedná se tedy o lehce nadprůměrnou akční komedii, která je ale v porovnání s (již několikrát zmiňovaným) Policajtem v Beverly Hills pouhým slabým odvarem. 60% ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Slušně odvedená práce z doby, kdy se ještě Murphy neměl zapotřebí ztrapňovat ve fekálních a rodinných komediích. Dalším kladem potom určitě Wincott, coby slušný parchant (tak nějak z povolání, že) a Rapaport, jako Murphyo parťák, s výrazem totálního mimoně. Logice jen nejde moc naproti snadnost, s jakou se z vězení Wincottova postava dostala (přeci jenom, loupežná vražda několika osob - pochybuji, že zrovna v Americe by to měl takto snadné). Ale to je detail. 60% ()

choze 

všechny recenze uživatele

Rok po Skále hostilo San Francisko další nadupanou honičku s tramvají a kvůli ní jsem zašel do kina hned dvakrát, protože jsem se nemohl dočkat druhé Nebezpečné rychlosti, která připlula na plátna o čtyři měsíce později. Průměrný buddy akčňák od scénáristy Tango a Cashe a s dominujícím Eddiem, sympatickým Rapaportem a spolehlivým záporáckým xichtem Wincottem stál 55 mega, kteréžto peníze na něm s výjimkou zmíněné honičky nejsou moc vidět, takže Eddie si asi pěkně ukousnul. Ale líbilo se mi jak vyjednavač Murphy učil odstřelovače Rapaporta řešit krizové situace nenásilně. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: "Tak ty nevíš, o čem mluvím, ty hajzle? Vidíš toho chlapa? Tvůj bratranec, ne?! A ten chlápek v bílejch rukavicích, to je koroner! Tak vo tom, kurva, mluvím!" Není to zábavný jako Policajt z Beverly Hills! Eddie Murphy jako policejní vyjednavač, který má parťáka - co je schopný odezírat ze rtů. Společně jdou proti hnusnému slizounovy (Michael Wincott), který je šílený vrah. Tenhle film mě nějak neoslovil, ale třeba honička s tramvají byla fajn. - 40%. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Závěrečná scéna se natáčela na námořní základně Mare Island ve Vallejo v Kalifornii, rok poté, co byla základna uzavřena. (HappySmile)
  • V závěrečných titulcích hraje „Oh, Yeah, It Feels So Good“ od New Edition. (SONY_)

Reklama

Reklama