Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Melinda Sordino je mladá dívka chodící do deváté třídy. Nyní začal nový školní rok. Je samozřejmé, že nikdo se na školu netěší, ale ona obzvláště. Všichni její přátelé se k ní totiž po té osudné noci otočili zády a dívají se na ni skrze prsty. Dokonce i její nejlepší kamarádky, s nimiž se přátelila už mnoho let. Melinda je otřesená zážitkem a snaží se na to zapomenout a žít dál, jenže nic nejde tak lehce. Vzpomíná na ten osudový den, ve kterém se to všechno stalo, a vzpomínky vyplouvají na povrch. Ve škole se s ní nikdo nebaví, Melinda se zhorší v učení. Nejstrašnější na tom však je to, že její rodiče nic netuší a myslí si, že je vše v naprostém pořádku. Chudák dívka marně hledá někde oporu. (Ssimca)

(více)

Diskuze

petr.c17

petr.c17 (hodnocení, recenze)

Kristen hraje skvěle, ale režie filmu včetně hudebního doprovodu je na hranici únosnosti - nehorázná škoda, že to nerežíroval někdo jiný

Uživatel Masai smazal svůj příspěvek.

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Absolútne prirodzená a bezchybná vtedy eštelen 14 ROČNÁ Kristen..film je dosť kľudný a tichý,no to je jeho zámer..80%

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Vladiska

Vladiska (hodnocení, recenze)

Byla jsem překvapená. Nečekala jsem vlastně skoro nic a dostala toho až moc. Výborný film... na dlouho ve mě zanechal dojem. Už se mi dlouho nestalo, že bych měla film v hlavě ještě několik dní po zhlédnutí.

rockstorm

rockstorm (hodnocení, recenze)

Naprosto úžasná Kristen Stewart. Nevím, kolik jí bylo, když v tom hrála, ale myslím, že o jejích hereckých kvalitách není pochyb. Teď sklízí dost kritiky za Twilight Sagu, ale určitě to nebude tím, že neumí hrát, spíš to bude scénářem. Ale to už je do jiné diskuze...Pro mě zcela uvěřitelný, skvělý výkon...

Zaharra

Zaharra (hodnocení, recenze)

Tak tohle mě fakt dostalo. Dlouho ve mně žádný film nezanechal tak silný dojem...

jondoe

jondoe (hodnocení, recenze)

Odporucam tento maly filmik z vybornou Kristen Stewart .... len to nepozerajte z dabingom. Zhadzuje tento film az na hranicu priemeru. V povodnom zneni je to vsak viac ako vyborne.

na příspěvěk reagoval Masai

hanky

hanky (hodnocení, recenze)

vynikajuci film, vynikajuca kristen, snazim sa zohnat si aj knihu

pidulka

pidulka (hodnocení, recenze)

úžasný reálný film který mě úplně pohltil...Kristen je opravdu skvělá herečka

dieFcina

dieFcina (hodnocení, recenze)

uz dlho sa ma nic tak nedotklo ako tento film.. uzasna one-girl show kristen stewart..

veruce

veruce (hodnocení, recenze)

Jeden z nejlepších psychologických filmů, co jsme viděla. Kristen Stewart odvedla mistrnou práci. Diváka vtáhne do problému i do soukromí deprimovavé Melindy, která bude muset najít způsob jak promluvit, jinak to sama nezvládne, ikdyž se snaží. Opravdu výborný snímek z běžného života podaný skromným ale zato působivým způsobem.

Reklama

Reklama