Reklama

Reklama

Klauni zabijáci

  • Česko Klauni zabijáci z vnějšího vesmíru (festivalový název) (více)
Trailer

V lese se najednou objeví neznámé cirkusové šapito. Majk (Grant Cramer) a Debi (Suzanne Snyderová) zajdou do tohoto podivného cirkusu, kde potkají klauny. Ti nejsou tak legrační, jak se zdálo, protože se živí lidským masem a každého člověka, který vstoupí do cirkusu zabijí. Nic lidského nemůže vraždící klauny zastavit... (Fine Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Veľmi Srandovný brak,ktorý nieje skoro vôbec srandovný. Klauni,chovanie postáv a Bohužiaľ veľmi chabé triky ma utvrdili v tom,že film má veľmi lacný look.A takých somariniek je v celom filme oveľa viac.Príbeh má samostatnú kapitolu,omyl tento film nemá príbeh ale iba myšlienku a nejaký tupec v Hollywoode ju presadil a tramtadadá vznikli Klauni zabijaci.Ale nemôžem byť až tak zlí lebo klauni mali štýl a niektoré klaunie vychytávky boli vynaliezavé.Len film celkom obišlo napätie a nedostavila sa ani atmosféra. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

[FOD 2014] Shlédnuto v nejlepší manéži v Praze na Žižkově a velký díky patří jak o život simultánně překládající/zpívající Samantě Bifidus. V manéži poletovala spousta barevných balónků a klauni během projekce rozdávali „popcorn“ a „lízátka“. Krátce po dochroupání pufovaný kukuřice sem zjistil, co to je doopravdy zač, ale nějakým zázrakem jsem stále tady. Ale k filmu: Úlet a čirá esence tý nejlepší nonsencové zábavy, jakou oplývaj komiksy/film/seriál s Maskou. Nápad s invazí poťouchlejch vraždících klaunů a vesmírnou lodí v podobě cirkusovýho stanu je jen mnohem absurdnější, fantasmagoričtější a nikdo z aktérů takovýmu nesmyslu překvapivě nevěří. ()

Reklama

Radyo 

všechny recenze uživatele

Vidět tohle v těch zlatých osmdesátkách, asi by se mi to snad i ujetě líbilo. Ovšem v dnešní době jsem to nepobral - stručně řečeno, je to blbost na N-tou. Chápu, že si k tomu někdo může vytvořit i citový vztah, ale věřte mi, že z osmdesátek se do současnosti dochovala velká hromada o několik tříd lepších filmů, takže všichni milovníci "širokoúhlých retro amerik" mohou směle sáhnout po něčem jiném a nic se nestane. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

U toho filmu nevíte co máte dělat jestli se smát a nebo nevěřícně kroutit hlavou, já zvolil druhou variantu. Neboť tohle je opravdu síla i na mě. Klauni a jejich cirkusový stan , oběti v cukrové vatě mankote, se asi tvůrci museli zbláznit, anebo chtěli udělat horor pro mrňata ze školky. Ale nějak se to minulo účinkem. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Nejlepší jsou asi ti dva nadrženci, co jim lezou oči z důlků, když se mluví o něčích prsou :D Kostýmy klaunů se mi nelíbily. Nebyly až tolik děsivé a muím říct, že mnohem líp fungují klauni, které (aspoň zpočátku) jen tušíme. Béčka mám ráda (radši jak céčka) a i tady nechybí vtipné scénky, pozoruhodné herecké výkony. Hlavně ječící Debie se mi líbila a její ex-přítel neohrožený policajt, který to celé rozlousknul :-) Protože i klauni maj svoje slaby mista :-) ()

Galerie (106)

Zajímavosti (9)

  • V scéne, keď je Debbie (Suzanne Snyder) v kúpeľni a je napadnutá malými hlavami klaunov, môžeme jasne vidieť, ako sú v stene porobené diery, cez ktoré vedú káble, ktorými sú príšery ovládané členom štábu. (tXtX)
  • Kráľa klaunov na konci filmu hrá sám Charles Chiodo, ktorý k filmu písal spolu s bratmi scenár. (tXtX)
  • Klaunské larvy (přezdívané jako Baby Killer Klowns), které se vylíhnou z popcornu a následně v koupelně útočí na Debbie (Suzanne Snyder), jsou parodií na klauna v krabičce, v anglických zemích známého jako Jack-in-The-Box. (Jan.Kanak)

Reklama

Reklama