Reklama

Reklama

Klauni zabijáci

  • Česko Klauni zabijáci z vnějšího vesmíru (festivalový název) (více)
Trailer

V lese se najednou objeví neznámé cirkusové šapito. Majk (Grant Cramer) a Debi (Suzanne Snyderová) zajdou do tohoto podivného cirkusu, kde potkají klauny. Ti nejsou tak legrační, jak se zdálo, protože se živí lidským masem a každého člověka, který vstoupí do cirkusu zabijí. Nic lidského nemůže vraždící klauny zastavit... (Fine Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

tom88 

všechny recenze uživatele

Neskutočné ! Klauni zabijaci sú jedno z najväčších béčok, čo som kedy videl. Veľmi trúfalý počin, ale mňa vskutku pobavil. Som fanúšik tohoto žánru a klaunie filmy sú pre mňa jedinečné. Neviem, ako je možné že nejakému Chiodovi štúdio na toto kývlo. Každopádne klauni vyzerajú maximálne shitne, ale tak shitne až sa mi páčia a každá scéna s nimi je neuveritelná. Nad pointou sa radšej nezamýšľať, to je rada nad zlato. Dej je doslovne stupídny a film vôbec nič nerieši. Herci to zrejme brali tiež na veľmi ľahkú váhu. Po filmovej stránke je to jasný odpad, ale pre fanúšikov a nezaritých kritikov to je skvost. Podľa mňa je to ukážka béčkového hororu osemdesiatych rokov. 60% ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Překvapivě kvalitní a zábavný film ve kterém emzáci vypadají jako klauni a jejich spaceloď jako cirkusový stan. Ptáte se proč? No protože prostě proto...A o tom to celé je. Pakárna která funguje jen proto, že prostě může. Ale netáhne to jen a jenom ten prvotní absurdní nápad. Je v tom kus práce, sympatičtí herci, kteří se drží přesně v té vrtkavé poloze komedie s pokrfejsem, relativně vtipně a hravě napsaný scénář atd.. =Fajnovka, libovka, brakovka.... někde mezi 3 a 4 ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele

Tak tvůrci mj.slavných Critters a Screamers, kteří se zde též nezapřeli, si udělali jako klan bratrů, svůj vlastní film a dopadlo to tak, jak to mělo. Neskutečně vyhulená prdel, která mě nenudila ani chvíli a nejen svým názvem odkazuje na kultovní 50tkové Monster movies. Je sice fakt, že zde na horor není moc krvavých SFX apod. ale to v klídku vyváží ty jejich xichty (které nezapřou právě inspiraci ostnatými koulemi z též kosmu) a ta jejich neskutečná loď (rok po jiném prudce originálním kosmidle od Petera Jacksona v Bad Taste), včetně jejího interiéru, který mi těžce ewokoval jistý Cirkus ze 4.s. Sailor Moon;-) Nebudu tady nositi klauny do stanu s tím, že vypíši stejné věci jako ostatní, které jsou opravdu originální a jinak ujeté. Za sebe jen dodám, že mě dostala scéna na policejní stanici, kam si v klídku napochoduje jeden z ´´Klaunů´´ a vysoce arogantní šheriff je z něj stejně tak per-plex, jako já.:))) O šíleně jošťomilém ´´klauníkovi´´ na malém kole i s pomocnými kolečky (taky jsem je měl:) vs banda motorkářů, ani nemluvě. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl asi jeden z nejstupidnějších filmů, jaký jsem kdy viděl. To byl ale zřejmě cíl, protože celý jsem to zkouknul od začátku do konce s otevřenou pusou a jen nechápavě koukal co to má jako bejt. V lese přistane obrovskej cirkusovej stan a z něho vyskáčou klauni, co pobijou celý město tak, že po lidech střílej kukuřici a zamotávaj je do cukrový vaty jak nějaký kokony. Jak sleduju ostatní hodnocení, tak tohle asi nebude žánr tak úplně pro mě. Ale za námět a trochu té srandy musim jednu hvězdičku dát. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Yeah! Tak už jen samotný nazev mě nalakal. Cože vražední klauni a z vesmiru? Tak stejně se podiví i dustojník na policejní stanici. Maximalní zabava a když treba jste nemocní jako já v danou chvili tak prijemna zabava! Klauni zabijeji vselijakýmy zpusoby, chechtají se a celou dobu se tesite koho a jak zabijou priste. Naprosto me dostalo sezrani lidi diky stinovou priserou :-D . Interier vesmirne lodi alias cirkusovy stan je dalsi ze zabavnych momentu filmu, sledujte zaverecnou honicku. Ta stoji za to :-D . Jo a pozor , nezdá-li se vám klaun tak mu prostrelte pistolí jeho kulatý nos. Pokud zmizí je to vrazedny klaun z Vesmíru. "A za co zavreli tebe?" "Nechas me macknout na klakson?" "Neboj se Dave, chcem te jen zabít!" ()

Galerie (106)

Zajímavosti (9)

  • Aj keď všetky autá vo filme majú poznávacie značky New Yorku, na ulici je možné zhliadnuť tabuľu s nápisom "California Highway 152". (beso74)
  • Obrovského klauna zo záveru filmu prezývaného "Klownzilla" zahral jeden z bratov Chiodovcov. (beso74)

Reklama

Reklama