Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přátelství nebo láska?
Sebastianovi je 16 let a vede šťastný život. Je pohledný po svých rodičích, má dobré přátele a ve škole se mu také daří. Tak jej vidí jeho okolí. Sebastian už ale delší dobu tajně miluje svého nejlepšího přítele Ulfa. Jednou se Sebastian pokusí Ulfa při hře políbit na ústa. Ten jej však odmítne, což uvrhne Sebastiana do ještě větší beznaděje. Uzavírá se před svými rodiči a přáteli. Teprve po dlouhé rozmluvě s dívkou, která je také do Ulfa zamilovaná, otevře se rodičům a přátelům. Okolí se postaví k Sebastianovi přátelsky a ten tak nalézá novou rovnováhu a také naději. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Abdera

Abdera (hodnocení, recenze)

Šandík: ujišťuju tě že i já jakožto člen "4% menšiny" bych bral něco víc na úrovni. To se ale v gay-filmech moc najít nedá

Šandík

Šandík (hodnocení, recenze)

On je to zkrátka romantický slaďák pro čtyřprocentní menšinu... Proč by to mělo být nějak zvlášť inteligentní nebo nepředvídatelné?

Disk

Disk (hodnocení, recenze)

formelin: Ten film má především hloupý a předvídatelný scénář, po půlhodině jsem se začal nudit. Ten film prostě nemá čím překvapit, všechno, co se stane, jsem odhadl úplně přesně.

formelin

formelin (hodnocení, recenze)

hh, jo to je hodně podivné, protože DVD nám přivezli v pátek odpoledne, tudíž nejdřívější hodnocení mohla být někdy odpoledne v pátek, protože se dali již koupit na krámě.. dneska (3.11) se expedovali pak objednávky.. titul ale hodně rychle mizí, nechápu jak si může někdo takovou kravinu koupit :) ještě k tomu když ti kluci vypadaj jak něaký mentálové v tom filmu.. hh.. no ale k hodnocení ještě - třeba to viděli opravdu jinde - na něaké sešlosti.. ;)

Šandík

Šandík (hodnocení, recenze)

K tomu se sluší dodat, že "zona" není "zóna", aby se to nepletlo. Jsou to dva různé nicky.

igi B.

igi B. (hodnocení, recenze)

IMDb - 4.8 - 218 hlasů - 3.11.2008 - - - - - Zajímavé je, že ty tři pětihvězdičkové hodnocení zde se zde objevily náhle 30.-31.10.2008 - tři dny před tuzemským uvedením na dvd. Nepochybně těsně po zhlédnutí na nějaké homokládní předpremiéře. Nebo si tu zase někdo dělá nějaký multikárový marketingový čachry? - - - zona - hodnoceno 30.10.2008, Fahrenheit - hodnoceno 30.10.2008, mildasleha - hodnoceno 31.10.2008 - - - - - Film na dvd v distribuci od 3.11.2008 - DVD EDICE

Reklama

Reklama