Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dr. Wessinger (Prochnow) zneužije výzkumu doktora Mattleyho (Dacascos), jehož cílem měl být nový lék a s jeho pomocí v džungli oživí krvelačného netvora z domorodých legend, Balacau. Mattley spolu s agentkou CIA Sommersovou musí Wessingera a jeho pochopy zastavit dřív než monstrum prodají jako biologickou zbraň... (choze)

Recenze (71)

Terka_127 

všechny recenze uživatele

Vetřelec běhající po džungli jako Predátor. Víc není, co dodat. Je to přesně takhle. Herci příšerní. Celou dobu oba hlavní hrdinové inteligentní doktoři, kteří si vědí vždy rady a když malého kluka stvůra odstrčí, tak se k němu rozběhnou a brečí néééééééé místo toho, aby mu změřili pulz nebo začali masáž??? Neřeknu, kdyby mu na místě stvůra snědla hlavu nebo vyrvala srdce, ale jen ho odhodila. To bylo trapné. A dost mě mrzí, že stvůra byla digitálně vytvořená a dost lacině. Mohli udělat starou dobrou loutku. Pouze v jedno záběru t byla loutka. Škoda. Dvě hvězdičky za pokus solidního béčka. ()

Martanecek007 

všechny recenze uživatele

Vemte lacinou verzi postavy insiporavnou kultovním Vetřelcem, pošlete jí do nějaké té džungle, nastražnte na ní všelijaké pasti, ať to má pořádný nádech Predátora a nechte se dobrovolně sežrat tímto "paskvilem", který tyto dva úžasné filmy jedině uráží. Nekutečná vykrádačka, která mě zaujala leda svým prvotním, chvilkovým a poutavým námětem. Jelikož jsou ještě mnohem větší bobky (bohužel) ve filmovém světě, než je tohle, tak tu jednu hvězdu tedy dávám, ale jsem zhnusená z toho, jak se někdo snaží kopírovat mojí oblíbenou postavu (Vetřelce) a udělat z toho takovou kravinu. ()

Reklama

xulux odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo má rád neskutečnou nudu, dlouhé kecy o tom, jak "obyčejný" člověk nechápe inteligentního zloducha, co chce díky zabijáckému mimozemšťanovi pomáhat lidem, tak super ... Distributor láká na spolupráci hvězd speciálních efektů z filmů Terminátor I a II, Predátor, Gremlins, Robocop, Hvezdné války a mnoho dalších, ale lepší efekty by udělal i Karel Zeman, příšerné "amatérské" efekty a spolutvůrci by se měli stydět! Další jsou nelogické věci ve skriptu! Nejvíce při konečném zápase v džungli, čeká a začne liják, že není vidět na krok, seskočí ze stromu a utíká ve slunečném dni, bez kapky vody - střih - zase prší ... Padá do vody, zbraň padá vedle něj (také do vody), přeplave na druhou stranu a kouká na protější břeh, že tam zbraň zůstala ležet, později ji vezme paní doktorka a hodí mu ji - asi přes celou tu šířku vody, jinak to nechápu ... Jen to podtrhuje, že na to někdo neměl peníze a snažil se udělat velkofilm, ale vůbec se to nepovedlo. Film by měl být spálen a zapomenut, jinak budeme pro výsměch mimozemským civilizacím, až to uvidí ;) ()

DonPedro 

všechny recenze uživatele

Poskládat dobrou polovinu filmu ze scén, které postupně i na přeskáčku vykrádají Vetřelce a navrch ještě Predátora – tomu říkám umění. A když říkám vykrádají, tak nemyslím nějakou parafrázi, ale pěkně natvrdo přetočený útržek storyboardu. "Inspirované" scény vypadají o sto procent lépe než ubohý zbytek – za ty je první hvězda. A ta druhá je v podstatě za drzost. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Tento film mě potěšil i zklamal. Není to až taková hrůza, jak vypadá dle hodnocení, což mě potěšilo. Sice je scénář víceméně vykrádačka především Predátora (poslední akční scény téměř dokonale), ale film má určitý potenciál nenudit. I když postavy a dialogy jsou velice toporné, vesmírná ještěrka je lepší ta gumová, než digitální (ostatně veškeré digitální triky jsou zoufalé), dokonce jsem odhalil i opakování záběru v závěru filmu, chování postav je nelogické až stupidní a nemám rád, když je v akčním filmu malé dítě, tak se na film dalo (jednou) dívat až do konce. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno