Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (113)

plakát

Invalida (2023) 

Příjemné překvapení v podobě toho česko-slovenského humoru zasazeného do devadesátek. Je to komedie ztřeštěná, praštěná, ale rozhodně ne hloupá. Bláznivých komedií je na trhu filmů mnoho, kdo má rád americký humor, ale ne ten český (slovenský), tak si na své asi nepřijde. Já naopak ten trapně vynucený americký humor neberu, za to tady mě to oslovilo. Né že bych se válela po zemi smíchy, ale ten film mě zaujal nejen dějem, ale i dialogy a hlavně postavami. Mezi tou hromadou čecho-sloveno romantických komedií jsem ráda za konečně normální komedii s originálním námětem.

plakát

Utajený pasažér (2021) 

Pěkné zpracování co se po vizuální stránce týče, herecké výkony též, ale... je to opravdu spíš takové drama ve vesmíru, které může být chvilkama celkem nudný. A na důležitou otázku, kde se tam vzal utajený pasažér v tak zajímavé pozici, ve které ho našli, jsme nedostali odpověď. Škoda.

plakát

Insidious: Červené dveře (2023) 

Tenhle díl víc jak na průměrné 3 hvězdy nedosáhne, nenabídl nic nového a extra, co by nás posadilo do židle. Půlka filmu mi spíš přišla jako drama o rodinném rozpadnu manželství a špatném vztahu syn-táta. Co musím ale za mě pochválit, tak je předělávka písničky "Stay" u konečných titulků. Na to, že tyhle jak já říkám vykradený songy nemám ráda, tak zde se mi styl předělání fakt líbil.

plakát

Rány (2019) 

Nesympatické postavy, zbytečně natahovaný děj, který se nakonec nikdo nesnaží ani vysvětlit.... Zbytečný film. Odpad nedám pouze a jen za to, že výkony nebyly nějak zlé, efekty taky ušly.

plakát

Vidím vás (2022) (seriál) 

(lehký spoiler) Seriál mě celkem vtáhnul do děje, nebylo úplně co vyčítat. Až když mi na poslední díl naservírovali nevysvětlený, neukončený závěr, tak jsem strhla 2 hvězdy dolů. To prostě nemám ráda. Když už se s tím scénářem někdo píše, tak to má i řádně ukončit. Nechci si svůj konec domýšlet sama. Sorry jako.

plakát

Ví o tobě (2021) (seriál) 

Nemám ráda dlouhé seriály na několik sérií, a proto mě tahle minisérie zaujala. Velkým překvapením pro mě potom bylo zjištění, že sleduji herecký výkon dcery Bona Voxe - mého oblíbence. Každý díl nám poodkrývá kousek hádanky, ale zaboha jsem ji nemohla rozluštit až do konce. Což je za mě super zpracování. Dala bych 4 hvězdy, ale po konečném rozuzlení v posledním díle musím dát prostě 5! Neříkám, že se na to podívám znovu, je to přeci jen záležitost, která staví právě na tom zajímavém rozuzlení, které když znáte, tak seriál nemá to pravé napětí a kouzlo, ale určitě ten nápad, zpracování si takové vysoké hodnocení ode mě zaslouží.

plakát

Čas (2021) 

Já pro své plné uspokojení z filmu potřebuju pořádné vysvětlení, i když se jedná o něco "nadpřirozeného", a to mi tady chybělo. Konec drobet odbitý, námět nicméně moc zajímavý. Ale... Prostě odvedená jen půlka práce.

plakát

Ženská na vrcholu (2019) 

Nemůžu si pomoct, ale vidím dost velkou podobnost s filmem Bezva ženská na krku. Nevím, jestli je to zrovna náladou, ve které jsem byla, když jsem film viděla, ale film se mi celkem líbil. Úplně bych ho tu nehanila, není to nic extra, ale z těch českých filmů, co se poslední roky hrnou do kina bych tenhle snímek řadila k té lepší polovičce, která úplně neurazí, ale ani neohromí.

plakát

Divoké historky (2014) 

Snímek naprosto, ze kterého přetékají zcela upřímné a každodenní emoce. Velmi nápadité historky, i když samozřejmě někdy přetažené za vlasy, pořád se neocitáme někde mimo tento vesmír. Rozhodně stojí za plné hodnocení a zhlédnutí v originálním znění.

plakát

Pěna dní (2013) 

Po několika minutách jsem měla chuť film vypnout a znuděně projíždět videa na youtube.. Teď jsem moc ráda, že jsem mu dala šanci, odpoutala se od realistických představ, fyzikálních zákonů a vrátila se v mysli do dětské fantazie, která nemá žádná omezení. Snímek je neotřele nápaditý, originální, plný absurdních dialogů a scén, avšak i tak se silnou dějovou linkou.