Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 1 (1979) (série)


Tapety (S01E01)

(epizoda)
  • Polsko Tapety
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1979, 8 min

Režie:

Lubomír Beneš

Scénář:

Jiří Kubíček

Kamera:

Jiří Šafář

Hudba:

Petr Skoumal

Obsahy(1)

Pat a Mat nás přesvědčí o tom, že vytapetování pokoje může být někdy pořádná dřina. (mibara)

Recenze (90)

fox171cz

všechny recenze uživatele

Pata a Mata mám hodně rád, ale znám i mnohem lepší díly než tento. V pomyšlení na to, že bych byl na místě Pata nebo Mata a měl všechnu tu zkázu prožít na vlastní kůži mě až mrazilo po zádech. Tolik nepořádku, ulepených prstíčku a zničených tapet, by mě asi zabilo. Ale naštěstí jsem to jen všechno pozoroval a dobře se bavil, bohužel si to tapetování budou muset zopakovat ! ()

Turiec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mat otvára konzervu pričom mu guľáš vystrekne na všetky steny. Treba tapetovať a ako vždy však bude potrebovať pomoc priateľa-suseda. Takých babrákov len tak nenájdete. Ako vždy skvelá animácia, zvuky a chytľavá melódia. Tvorcom nechýba fantázia, vtip a možno ani „kutilské“ skúsenosti ;o) Napriek tomu seriál nemožno odporúčať ako vzdelávací seriál pre mladých majstrov. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dva nesympatičtí pajduláci si troufli vytapetovat byt. Tedy tohle mě opravdu nebavilo. Animace archaická, příběh zdlouhavý a natahovaný, hudební motiv ok, ale pokud je tohle vrchol Skoumalovy skladatelské kariéry, tak potřeboval víc ošukat bolševika. Režijně bych ty dva homelesáky dokázal ukočírovat i já. Až to měli vytapetované, tak ten jeden chytrák otevřel znovu konzervu, bum bác, a gejzír mrdky byl zase po stěnách. Z toho plyne, že tapetování je děsně out, stejně tak dva boveráci Pat & Mat, nebo jak se ti dva jantaři jmenovali. 20% ()

wosho 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoduchá animace spojená s propracovanou a dokonalou výpravou. Plus geniální a jednoduchý nápad na děj provedený groteskou. A výsledek? Jedna z nejvtipnějších loutkových serií natočená nejen u nás. Každý díl si zaslouží plný počet, protože dokáže rozesmát i po stém vzhlédnutím. Geniální způsob jak na tapetování:-) ()

punk_zero 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teraz neviem kto je väčší majster, či Kutyl s.r.o. alebo Pat a Mat :P V detskom veku som tento animovaný seriál s radosťou pozeral. Tešil som sa čo len vymyslia v nasledujúcej časti . A za každým ma nadmieru potešili. Lenže po čase to už bolo streotypné . Lebo stále niećo pokašlali, autori tam mohli dať aj niečo iné . Tak preto 85 % ()

Zajímavosti (1)

  • Jedná sa o prvú epizódu, ktorú animovali 2 animátori a zároveň jedinú, kde to boli ženy. (MerlinPolcic)

Reklama

Reklama