Reklama

Reklama

Charlie: Všichni pejskové jdou do nebe

  • Česko Charlie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Charlie není pes jako všichni ostatní. Dal by se přirovnat k Nicku Marshallovi z Po čem ženy touží, prostě pouliční vůdce, miláček fenek, nekonečný frajírek a bonviván. No a pak jednoho dne je konec a Charlie umře. A aby nemusel jít do nebe, kde je to pro takovéhle týpky vážně děsivá nuda, přijme Satanovu nabídku a zaprodá mu svou duši. Za ni dostane výměnou druhý život na Zemi a hodinky, které musí stále tikat, jinak propadne navždy peklu. To je ale Charliemu upřímně jedno, protože může zůstat a dál si užívat "života". Jenže... (monolog)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Bluthova plnofarebná animácia je jediným plusom tohto pochmúrneho kresleného muzikálu o sirote adoptovanej nemilovaným mrmľošom, ktorý sa vrátil z neba, aby urobil nejaký dobrý skutok. Zavádzajúci film má niekoľko dobrých momentov (muzikálová sekvencia s kajmanským aligátorom), ale je zráňaný neprížalivými charaktermi, zmätočným rozprávaním príbehu a piesňami, ktoré sa rýchlo vyparia z hlavy. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Charizmatický psík Charlie, neustále mysliaci na byznis a peniaze, jeho štýlový kamarat Itchy a malé dievčatko, ktoré zmení ich plány na pomstu a rýchle zbohatnutie je pre mňa ďalšou detskou klasikou. Možno trošku otrepaný príbeh premeny vôbec nevadí hlavne vďaka sympatickým postavám, peknej animácii, dobrým pesničkám (ktoré v dabingu nestoja za nič), humorným scénkam i celkovej myšlienke o priateľstve. ()

Reklama

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Na Imdb jsem četl, že Ralph Bakshi nesnáší tvorbu Dona Blutha. Absolutně ho nechápu. Don Bluth dokáže vytvořit dojemné mistrovské animáky. Jako je třeba tenhle. Ono je opravdu zvláštní zjistit, že máte oblíbený film nějákého režiséra, a ten režisér nesnáší vaše jiné oblíbené filmy. Ale co se dá dělat. Tohle je mistrovské dílo, ale tak dojemné jako Země Dinosaurů to podle mě nebylo. ()

BlackAngels 

všechny recenze uživatele

Pohádka, která má v mém srdci již od malinka první místo. Neodpustím si uronit slzu, když se Charlie příjde rozloučit za svým pískletem... Dokonce i teď mi to dere do očí slzy. Krásnou atmosféru pohádce dodávají i písničky z čumáčků huňatých kuliček. A když si hladová štěňátka zpívají jak je krásný se rozdělit... musím se usmívat a být celá rozněžnělá :-) ()

Morloth 

všechny recenze uživatele

Film jsem jako dítě neznal, tudíž jsem nebyl při jeho sledování svazován nostalgií. Okolnostmi jsem byl přinucen sledovat tento film dabovaný a na klasické VHSce. V tu ránu mi bylo jasné, co mi bude vadit. A světe div se, ono mi to opravdu vadilo. Český dabing byl totiž dosti nezdařený (škoda, že jsem nemohl slyšet originál, možná bych mluvil jinak), ze všeho nejhorší však byly překlady písní. Tak to by byl zvuk, či spíše mluvené slovo. Jenže Charlie mne nezaujal ani svou animací, tak trochu vykrádačka Disneyho. Ani příběhem, na kterém jsem jel jak na tripu a hlavu ni patu nenalezl. Navíc hlavní hrdina byl nepříjemný floutek, který mne neuhranul, když pak umřel (podruhé) a blížil se konec filmu, celkem jsem si oddechl. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama