Reklama

Reklama

Charlie: Všichni pejskové jdou do nebe

  • Česko Charlie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Charlie není pes jako všichni ostatní. Dal by se přirovnat k Nicku Marshallovi z Po čem ženy touží, prostě pouliční vůdce, miláček fenek, nekonečný frajírek a bonviván. No a pak jednoho dne je konec a Charlie umře. A aby nemusel jít do nebe, kde je to pro takovéhle týpky vážně děsivá nuda, přijme Satanovu nabídku a zaprodá mu svou duši. Za ni dostane výměnou druhý život na Zemi a hodinky, které musí stále tikat, jinak propadne navždy peklu. To je ale Charliemu upřímně jedno, protože může zůstat a dál si užívat "života". Jenže... (monolog)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

werus 

všechny recenze uživatele

Úžasná pohádka o šarmatním psíkovi Charliem a jeho kamarádech, ať už zvířecích nebo lidských, líčící jeho ne vždy veselý životí příběh. Pohádka krásně nakreslená, s hezkými písničkami a s obrovským morálním ponaučením, která dojme i silnější povahu :). Narozdíl od spousty animáků co se na nás, hlavně v poslední době valí (a jsou celkem o ničem), tento počin z roku 89 nesází na super animace a ksichtíky postaviček, na prvním místě je PŘÍBĚH. A ten se vám, ať je vám kolik chce, určitě bude líbit a se zatajeným dechem budete doufat, že Charlieho hodinky budou tikat... ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Na Imdb jsem četl, že Ralph Bakshi nesnáší tvorbu Dona Blutha. Absolutně ho nechápu. Don Bluth dokáže vytvořit dojemné mistrovské animáky. Jako je třeba tenhle. Ono je opravdu zvláštní zjistit, že máte oblíbený film nějákého režiséra, a ten režisér nesnáší vaše jiné oblíbené filmy. Ale co se dá dělat. Tohle je mistrovské dílo, ale tak dojemné jako Země Dinosaurů to podle mě nebylo. ()

Reklama

Krissty 

všechny recenze uživatele

Moc milá pohádka, která víceméně splnila má očekávání. Především bych vyzdvihla nádherné animace, těm žádná dnešní 3Dčka nesahají ani po kotníky :) Příběh o pravém přátelství a obětování se pro druhého je dojemný a krásný, stejně tak závěr, který už byl jen taková třešnička na dortu. Jediné minus jsou možná ty songy, ze kterých mi v paměti neuvízl ani jeden, což je škoda.. Ale jinak je to úžasná pohádka :) ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Jezevčík ve vestičce a v kšiltovce je i můj oblíbený. On se prakticky staral o veškerou legraci a byl Charlieho parťák v dobrém i zlém. Čím to je, že mě tyto klasické animáky dokážou vždycky dohnat k slzám? Asi v nich vidím něco mnohem hlubšího. Původně jsem si myslela, že za tímto filmem stojí Walt Disney, takže jsem kvality přičítala právě jemu. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Animák nesie rovnaké znaky ako väčšina 90-tkových animákov a síce ničím od nich nevytŕča, napriek tomu je to zaujímavý, pekný a občas vtipný počin. Priehrštie akcie, nápadov a hlášok to občas dupe do priemieru, naštastie je to vynahradené už spomínanými kladmi, celkovou sympatickosťou a žiadnym priestorom pre nudu. Pochváliť musím skvelý slovenský dabing, hlavne duo Peter Rúfus a Miro Noga sú excelentní. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama