Reklama

Reklama

Život úspěšného mladého muže Nicka Beama se zhroutil ve chvíli, kdy se nečekaně vrátil z kanceláře dřív domů a našel manželku v ložnici se svým šéfem. Nick neztropil žárlivou scénu, ale potichu nasedl do svého auta a beze slova odjel. náhodou se pak při bezduchém bloudění po Los Angeles dostal až do velice nebezpečné čtvrti. Když zastavil na křižovatce, naskočil do jeho auta T. Paul s pistolí v ruce a hromadou výhrůžek na rtech. Smolařský lupič si ale vybral špatného muže ve špatnou chvíli. Nick nebyl v situaci, kdy by mu revolver mohl nahnat strach a tak zamkl dveře, šlápnul na plyn a přes protesty šokovaného lupiče vyrazil na "cestu smrti". Při následujících dobrodružstvích v arizonské poušti se dva naprosto rozdílní muži poznenáhlu sblížili až nakonec dostali geniální nápad. Vy&loupením vlastního podniku by se Nick pomstil záletnému šéfovi a smolařský zlodějíček T. Paul by se konečně dostal k pořádnému balíku peněz... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (283)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Odlehčená záležitost, plná crazy zvratů, tradičně zaslepené lásky a distingovaného Robbinse, který dokazuje, že komedie taky umí. Ve spojení s Lawrencem jde o zajímavou dvojku, která díky dobrému scénáři umí vykouzlit i několik málo povedených hlášek. Drsňák McGinley je pak tím posledním, co drží Není co ztratit nad průměrem...zbytek je totiž celkem nůďo.. ()

VooDoom 

všechny recenze uživatele

Neobyčejný příběh, docela normálních lidí, ale to by nesměl být ,,den blbec,, .A takový den nastal našim hlavním hrodinům.Na straně první, úspěšný mladý muž, který nachytal manželku s jiným a na straně druhé špatný lupič ve špatnou dobu na ještě horším místě :-) Bláznivá komedie s ještě bláznivějším rozuzlením. ()

Reklama

AngiS 

všechny recenze uživatele

Tim Robbins + Martin Lawrence.. tyhle dva když jsem viděla vedle sebe řikala jsem si - Proboha, jen to ne.. Ale realita byla jiná :D A u tej hlášky se sochou a jejím ptákem sem byla mrtvá smíchy :D A scénu s pavoukem ani nekomentuju.. to byla málem moje smrt :D Jo, s radostí se na to zase jednou podívám :) Teda, to je ale velkej, sviňskej pavouk, vole.. " ()

tron 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na účasť Martina Lawrencea kultivovaný sitkomový humor (až na ten "vulgárny slang z ulice"). S dlháňom Timom "Andym" Robbinsom mu to pristane, ale ešte viac boduje zmagorená dvojka John C. McGinley a Giancarlo Esposito. Svet rúcajúca komédia vyzerá inak, ale v záplave ostatných "ľahkých" filmov to nie je najhoršie. Prijateľná buddy road movie s jedným takmer excelentným tanečným číslom (režisér Steve Oedekerk osobne). ()

xavierr13 

všechny recenze uživatele

Pri tejto komédii som sa riadne zabavil, super vydarený kúsok od Steveho Oedekerka a ešte lepšie filmové obsadenie v podaní Martina Lawrenca a Tima Robbinsa. Tá dvojka sa riadne vydarila, celý film sa tam niečo deje a nemáte ani kúsok času si vydýchnuť. Martin Lawrence zahral úlohu gangstera, ktorý vykráda všetko naokolo priam brilantne a Tim Robbinson taký kluďas v okamžiku lupič je vidieť, že žiadny zlý človek to nie je. Tempo to stratilo až pri konci ale aj tak je to najlepšia komédia za posledné roky, dávam 5. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Během scény pronásledování Rig (John C. McGinley) hodí cigaretu z okna do SUV. Stejná cigareta se přesto objevuje hned v dalším záběru. (Borrtex)
  • Rig (John C. McGinley) a Charlie (Giancarlo Esposito) ukradnou vozidlo, přesto mají o několik scén později opět původní starší. (Borrtex)
  • Nickova (Tim Robbins) kancelář se nachází v US Bank Tower. (Borrtex)

Reklama

Reklama