foto

Dan Jinks

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

2012 Doktorka Emily (TV seriál)
2008 Milk
2007 Devítky
Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Side Order of Life (TV seriál)
Traveler (TV seriál)
2004 Zloději paměti
2003 Kašlu na lásku
Velká ryba
1999 Americká krása
Sběratel kostí
1997 Není co ztratit

Dokumentární

2008 Timeless Call, A

Herecká filmografie

2007 Devítky

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace