Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Špičková newyorská manažerka Jessie je vzdělaná, krásná, úspěšná a - provdaná za svou práci. Zpráva o dědictví po vzdáleném bratranci v Evropě ji poněkud zaskočí, to však ještě netuší, že si jede vyzvednout - malou holčičku. Jessiin rozplánovaný život se rázem sesype, ale mladá žena je odhodlaná dostát závazku a stěhuje se s děvčátkem na venkov. Zoufale se tu nudí a navíc jí začínají docházet úspory. A tak začne vyrábět jablečnou výživu a po počátečních potížích se dočká úspěchu svého výrobku na všech trzích.  Teď se může konečně znovu vrátit do velkoměsta ke svému původnímu způsobu života. Nebude jí ale něco chybět? (TV Prima)

(více)

Recenze (81)

Aidina 

všechny recenze uživatele

Diane Keaton, přezdívaná tygřice, je emancipovaná kariéristka a má přesně nalinkovaný pracovní život (i na sex má 4 minuty). Jenže pak se objeví malá Elizabeth, která přišla o rodiče a její žebříček hodnot se zcela změní. I když práci zcela nezavrhne a vrhne se do podnikání. A tak její "ovoce" přináší opět úspěch. "Jsem zpátky". Ale malé Betty se už nikdy nevzdá. Krásná červená knihovna, jak schopná žena se chopí příležitosti a postaví se tak svému osudu. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie dle mého gusta, dnes večer jsem si ji užila parádně, Diane Keatonová je fantastická v těch svých proměnách, když je chladná kariéristka a touží po vzestupu, když je zaskočená a v podstatě šokovaná dědictvím v podobě malé Elizabethy (mimochodem ta holčička je nádherná, hned bych si ji vzala domů), nasmála jsem se dosyta.. No a Sam Shepard v roli zvěrolékaře sympatický, líbil se mi.. ()

Reklama

jezurka42 

všechny recenze uživatele

Just don't expect too much, okay?! Se závěrečnými titulky loudaly se mi po tvářích slzy, a já jim nedokázala poručit, aby už přestaly. Osmdesátky, neuvěřitelné oblečení, příchod emancipace, zrození královny romantiky Nancy Meyers a comeback Diane Keaton. Právě poslední zmiňovaná tomuto snímku dala tu správnou lidskost, kdy nám skrze tvrdě pracující J.C. Wiatt ukazuje, jak je strašně těžké a zároveň strašně jednoduché změnit své priority, změnit prostředí, změnit sám sebe. Two women show od Diane i její krásné filmové dcerky. Kdo by jim jen dokázal odolat? ()

Katarine 

všechny recenze uživatele

Sice jsem neviděla úplně celý film, ale i tak mě to v rámci možností bavilo. Střední část o tom, jaké starosti nastanou, když se v rodině objeví dítě, byly skvělé. Naproti tomu scény v závěru filmu, zvláště ty romantické mě dost nudily. Diane Keaton je výborná herečka a dá se na ni koukat i déle, bohužel mi ale přišlo, že děj filmu se až příliš natahuje. Tohle se klidně mohlo stáhnout do nějakých 70-80 minut. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Vůči komediantství Diane Keaton já nedovedu být imunní a vůči její "chladné workoholičce", která zdědí dítě, koupí barabiznu na spadnutí, kde chce odpočívat, přestože to neumí, a tak udělá milionosm dětských výživ, přitom řeší instalatéra, pokrývače, malíře a muzikanta v jedné osobě, aby nakonec skončila ve veterinární ordinaci, kde si vylévá sexuální frustrace na vyšetřovacím stole vedle koně, ani být nechci. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Ve filmu nikdy nezjistíme, jak zní celé jméno hlavní hrdinky J.C. Wiatt (Diane Keaton). (jezurka42)
  • V čase 11:37 je na letišti za paní Atwoodovou vidět velké okno a fíkus. V čase 12:26, po střihu, okno i fíkus zmizeli a za ženou je vidět jenom holá stěna (Proste..Jana)
  • Čas 17:00 - J.C. (Diane Keaton) hodí balík plenek na zem, který dopadne vedle zídky. Na hromadě jsou tam kufr a další věci. Posadí holčičku a pak, když odchází, aby si dala frťana, je vidět, že kufr, černá taška, bílá taška a balík plenek jsou srovnány úplně jinak. A když přijde její partner domů, vše je opět poskládáno jinak. (Proste..Jana)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno