Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Špičková newyorská manažerka Jessie je vzdělaná, krásná, úspěšná a - provdaná za svou práci. Zpráva o dědictví po vzdáleném bratranci v Evropě ji poněkud zaskočí, to však ještě netuší, že si jede vyzvednout - malou holčičku. Jessiin rozplánovaný život se rázem sesype, ale mladá žena je odhodlaná dostát závazku a stěhuje se s děvčátkem na venkov. Zoufale se tu nudí a navíc jí začínají docházet úspory. A tak začne vyrábět jablečnou výživu a po počátečních potížích se dočká úspěchu svého výrobku na všech trzích.  Teď se může konečně znovu vrátit do velkoměsta ke svému původnímu způsobu života. Nebude jí ale něco chybět? (TV Prima)

(více)

Recenze (81)

cachanell 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie. Workoholik v ženském podání, který zdědí dítě. Ztratí práci, odstěhuje se na venkov. A samozřejmě po spoustě trápení a trablů najde svou cestu. Mám ráda Diane Keaten a její komediální talent. Její trable se starým domem a starousedlíky je skvělé. A tak, když je tento film v TVnabídce, nikdy neodolám. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Takova ta dalsi komedie vytizenej rodic, otravny dite. Sice to nebylo tak spatny parkrat sem se i zasmal, ale to bylo jen ze zacatku, kdyz z toho vseho byla Keatonova na nervy, ktera mimochodem docela prehravala. Ke konci uz to byla takova ta klasika, kdy chce dite a spousta sentimentalnich kecu. Kdyby se film nesl ve stejnem duchu jako ze zacatku a mel nejakej solidnejsi scenar, tak bych dal vetsi hodnoceni, ale takle je to jen jedna z rady komedii tohohle typu. ()

Reklama

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tak tu přidávám plakáty a všimnu si, že tenhle film jsem vlastně kdysi viděla. Nevynechala jsem jej, protože v něm hraje Diane Keaton, jedna z mých oblíbených hereček. Je to pohodový film na nezávazné koukání. Ne, ale opravdu si odpočinete, pobavíte se, trochu se i dojmete. Takže pokud člověk hledá něco nenáročného a nechce zrovna vidět nějaké pořádné drama, film ho rozhodně neurazí... ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie dle mého gusta, dnes večer jsem si ji užila parádně, Diane Keatonová je fantastická v těch svých proměnách, když je chladná kariéristka a touží po vzestupu, když je zaskočená a v podstatě šokovaná dědictvím v podobě malé Elizabethy (mimochodem ta holčička je nádherná, hned bych si ji vzala domů), nasmála jsem se dosyta.. No a Sam Shepard v roli zvěrolékaře sympatický, líbil se mi.. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Uff, tak tohle mne tedy dostalo tolik, jako už žádný romantický film dlouho ne. Od začátku až do konce jsem na ten film koukal s velikou chutí a s velkým zaujetím a nestačil jsem se divit, na jak svižný a neuvěřitelně zajímavý film se dívám. Opravdu jsem nevěřil, že by mne nějaký takový film o nevýhodách a nástrahách neplánovaného rodičovství a o problémech s opravou domu, mohl ještě vůbec zaujmout. Tenhle film je však velice zajímavý a rozhodně jsem se při něm ani chvilinku nenudil a naopak jsem si každý záběr velmi užíval. Nečekal jsem zkrátka od tohoto snímku vůbec nic a byl jsem připraven na vše, ale ne na to, že uvidím film, kterému budu mít chuť po jeho zhlédnutí udělit maximální hodnocení, protože jsem na něm neshledal žádnou chybu ani nic jiného, co mi zavdalo záminku pro nízké hodnocení. A vidíte, právě takový film jsem viděl a nemám slov. Tohle je pro mne skrytý poklad, který vznikl v roce mého narození, a který se přede mnou velice dlouho schovával, aniž bych tušil, jaký skvostný filmový zážitek mi vlastně uniká. Takže pro tento film nemám nic jiného, nežli slova chvály a uznání, protože takový zajímavý film, ještě navíc podpořený velice kvalitním hereckým výkonem Diane Keaton, se jen tak nevidí. Bez většího zaváhání proto s radostí a dobrým pocitem uděluji pět hvězdiček a nebylo to určitě naposledy, co jsem tento film viděl. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Malou Elizabeth Wiatt ve skutečnosti hrály dvojčata Michelle a Kristina Kennedy. (jezurka42)

Reklama

Reklama