Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aurora Pabuenová vyrůstá u svojí nevlastní matky Candelárie Pabuenové i se svými čtyřmi nevlastnímí sourozenci - Bajitu, Paola, Abdula a Francoise,kteří mají každý jiného otce. Nikdo netuší že její skutečnou matkou je bohatá Irena Caseres a otcem slavný malíř Tadeo Vargas, který netušil, že děvčátko přišlo na svět, protože Irenin otec s jejich vztahem nesouhlasil a novorozeně odložil na prahu kostela. Aurora se seznámí s mladým mužem jménem Diego, který je však ale zasnoubený s Pepinou Hoffmann, která se ho snaží již několik let přinutit ke sňatku a nepovede se jí to ani předstíraným těhotenstvím, Aurora a Diego se tajně do sebe zamilují, Dieguv bratr Rodrigo na vše přijde a snaží se jejich vztah rozbít, protože bratrovi závidí. Aurora se stává modelkou, kde poznává hodnou Irenu, která je bohužel závislá na alkoholu, když obě zjistí, že jsou vlastně matka s dcerou, Irena se začne léčit ze závislosti. Aurora a Diego se velice milují a budou muset překonat spoustu útrap od lidí, kteří jim závidí a chtěli by jejich štěstí zničit. (vilusinska)

(více)

Recenze (9)

DK197 

všechny recenze uživatele

Tohle je telenovela, která rozhodně neurazí, ale ani nijak extra nenadchne. Myslím, že scenáristicky je tam spoustu promarněného potenciálu. A většina zápletek se tam řeší až moc dlouho. Obecně v telenovelách to bývá o tom, že spousta zápletek vzniká z nedorozumění, nebo z toho že si hrdinové na rovinu nepromluví. Tady to tak nějak dovedli k dokonalosti. Na druhou stranu jako kulisa, když děláte něco jiného, to nebylo špatné. A musím podotknout, že líbací scény tady působí hodně uvěřitelně. ()

Reklama

Hakha 

všechny recenze uživatele

Jedna z posledních telenovel, kterou jsem zhlédl celou. Nejedná se o odpad!, je to spíše seriál, který mě nenadchnul a ani neurazil, ale dnes bych se na takový seriál nepodíval. Tehdy to byla éra telenovel, ale časem každý přijde na to, že se v podstatě jedná stále o tom samém. Věta ve výtahu na kterou nikdy nezapomenu: "to všechno jsem a tečka...". Intro: http://www.youtube.com/watch?v=jpUcXu0aVkY ()

Honza__St. 

všechny recenze uživatele

Zajímavý, že tohle je tu násobně líp hodnocený, než Kassandra, i když je to v základě Kassandra přes kopírák. Opět tu máme unesený dítě, z nějž vyroste hlavní hrdinka. Opět je tu hodné a zlé dvojče. Ano, tady je jeden z největších rozdílů - tady to vylepšili tím, že nenechali ještě před třetinou zlé dvojče umřít, ale místo toho je tu celý seriál a máme tu i interakci obou bratrů. Ale jinak stačí škrtnout "Luis David a Ignacio", a místo toho napsat "Diego a Rodrigo", a je hotovo (a mimochodem, Rios byl teda rozhodně charismatičtější, než tenhle, zejména v roli zlého bratra). To nadpřirozeno se mi tam taky nelíbilo. Přece jen Sci-Fi a Fantasy je jedna věc, a telenovela druhá. Je vidět, že i když ty telenovely nebyly tak dobrý, jako ty nejslavnější, tak právě protože nejsou tak známý, se tu nevyskytuje tolik lidí zoufale toužících jim dát Odpad. A když se tu s postupem času se tu objevilo víc a víc lidí z řad fandů telenovel, tak se jim během let podařilo to hodnocení zvednout. Ale já to na víc než jednu hvězdu nevidím. ()

marlon 

všechny recenze uživatele

Jediná telenovela, ktorú som vzhliadol celú. Dôvod - rozdrtená holenná kosť, ktorá si vyžiadala polročnú PN-ku. A počas nej to bola "povinná jazda" keďže aj v čase rehabilitácie som si prispôsoboval program rekonvalescencie tak, aby som bola o 09:45 doma! Človek sa aspoň pobavil, popindal si a tak musím skonštatovať, že namotať vedia tie telesračičky celkom slušne! ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama