Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jennifer (Madeleine Stowe) je okouzlující dcera gangsterského bosse Angela (Anthony Quinn). Bodyguard Frankie (Sylvester Stallone) je sympatický profesionál, kterého si oblíbí každý, koho chrání. Mafiánskou idylku ale naruší nájemní vrazi, kteří nejdříve odstraní bosse Angela a poté si brousí zuby i na jeho dceru. Z Frankieho a Jennifer se stávají parťáci, kteří se rozhodnout pomstít smrt otce a milovaného bosse za každou cenu. (Intersonic)

(více)

Recenze (163)

peetriss 

všechny recenze uživatele

První čtvrtina filmu začíná slibně, avšak v dalším průběhu film upadá pouze do průměru. Celkově se dá říci, že film je průměrný, ale koukatelný, Sylvester Stallone podává svůj klasický (ne)herecký výkon, Madeleine Stowe to stále hodně sluší. Film mě dokázal několikrát pobavit, avšak na druhou stranu poněkud doplácí na žánrovou nevyrovnanost, tvůrci jakoby nevěděli zda točit spíše komedií, thriller či gangsterku. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Sly měl takový prapodivný období na přelomu tisíciletí. Točil kejdy a občas si střihnul něco rozumnějšího. No, rozhodně to nebylo top období v porovnání s dneškem, kdy se navrátil na Olymp. Tenhle film je například vcelku solidním příkladem romantické komedie. Chvílemi je to ale brutální kýč. Třeba ten závěr, u toho jsem myslel, že snad vykvetu. Harlekýn na druhou s vysvaleným Slyem. Na druhou stranu jsem si vážil té jeho postavy. Byla to taková ta přírozená, správňácká postava, kterou budete mít rádi, ať na ní budete koukat kdekoliv. Tady to berte jako fakt a taky berte ten fakt, že všecko ostatní je šílená romantická kejda z pera Margret Pilčrový. Tudíž dvě hvězdičky si tady vysluhuje jenom Sly. Bez něj by to bylo na jasnej odpad. ()

Reklama

Jamajdzan 

všechny recenze uživatele

Můj drahý Sly. Vysvětli mi prosím co vidíš na ženě, která je sice "oběť" podvedená svým manželem, ale sama by mu evidentně neváhala provést ještě dřív to samé. Potom i když tě má po svém boku dá přednost sladkým řečem a přízvuku, i když je na první pohled jasné že vycházejí z úst úplného blbečka. A ano když už jsou všichni ostatní muži, co jsou po ruce mrtví nebo zasypaní tunou kamení, tak se do tebe "zamiluje". No pro tvé vlastní dobro vám přeju ať tato láska nevydrží dlouho. A Sly, ale to jen tak mezi námi, nikdy si už více nezačínej s herečkou, které to naprosto natřeš i po té herecké stránce. Jo a hodnocení filmu? Nic extra, ale dívat se na to dalo. Sly si zahrál to svoje, zatímco Madeleine Stoweová hrála ještě mnohem víc než to co by měla a to její někdy až nevkusně trapné přehrávání bylo jednoznačně na škodu celému filmu, ale za to už kritizujme jen a pouze režísera, protože jak všichni dobře víme ona, pokud dostané správné instrukce tak hrát umí! ()

KillHurt 

všechny recenze uživatele

Autoři si měli předně ujasnit, co chtějí natočit. Gangsterka se přelévá z komedie přes romantiku až po drama a bohužel nefunguje ani jedno. Jako milá oddychovka to ale stačí. Stallonemu role nesmělého Siciliána sedí. Místo Medelein Stowe byla v plánu pravděpodobněji mladší herečka s milým kukučem a zasněnýma očima, ale i tak roli zvládla a působí v ní uvěřitelně. Zajímavý výběr hudebních skladeb. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Jasný, není to klasický Stalloneho žánr, ale romantická komedie se mi to líbilo hodně. Stallone je takový dobrotivý ňouma v této roli a i to mu sedlo. Ukecaná buchta byla místy hodně otravná, ale to vyvážilo zase Stalloneho vtipné odklízení zloduchů. Jen ten dabing na DVD je hodně špatnej, Stallonemu hlas vůbec nesedí. Mě se film líbil a dávám 70% :) ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama