Reklama

Reklama

Italský hřebec

  • Česko Večírek u Kitty a hřebců (více)

Obsahy(1)

První filmovou rolí Sylvestera Stallonea byl Večírek u Kitty a hřebců, erotický film, natočený v roce 1970, kdy bylo Slyovi 24 let. Když Sly pomáhal kamarádovi z herecké třídy na prestižní newyorské škole Herberta Berghofa se scénou ze Smrti obchodního cestujícího, všiml si jeho vášně pro herectví Stephen Verona, zapamatoval si ho a o pár měsíců později ho pozval na konkurz na film Páni Flatbushe – zbytek je, jak se říká, historie. Večírek u Kitty a hřebců nebyl nikdy uveden do kin, ovšem po úspěchu Rockyho byl přestříhán a uveden jako Italský hřebec, což byla ostatně před Rockym Slyova přezdívka. Sly hraje roli "Studa”, jehož celý svět se točí kolem sexu, sexu a ještě hojnějšího sexu, což je zájem, který sdílí se svými podivnými přáteli i svou dívkou Kitty, která má rada muže drsné a svalnaté! (Magic Box)

(více)

Zajímavosti (10)

  • Film se natáčel v New Yorku v USA. (rafix)
  • Film byl v roce 2010 vydražen v internetové aukci za 412 100 amerických dolarů. Kupující získal nejen originální 35mm negativ, ale i výhradní celosvětová distribuční práva k filmu. [Zdroj: spacecolab.org] (alonsanfan)
  • Krom Sylvestera Stallona se všichni ostatní protagonisté objevili pouze v tomto snímku. (slatkac)
  • V době svého vzniku se snímek ani nedostal do distribuce. Producenti ho uveřejnili až po úspěchu filmu Rocky. (lekr)
  • Sly dostává za tuto roli 100 dolarů za natáčecí den (celkem 200 dolarů). (McLushi)
  • Stallone na otázku producentů, jestli by byl ochoten se svléknout, odpověděl: "Proč ne? Doma se svlékám každý večer, dokonce zadarmo." (McLushi)
  • Inzerát, ve kterém se hledal herec do role v tomto pornosnímku, objevil Sylvester Stallone v novinách. (McLushi)
  • Snímka uzrela svetlo sveta dvakrát. Najskôr ako pôvodná verzia z roku 1970, ktorá vraj po Sylvestrovom začlenení sa do hollywoodskej smotánky prešla strihmi, ktoré ju mali ochudobniť o pikantnejší materiál. Novšiu verziu aj s negatívom sa po úspechu filmu Rocky (1976) snažili producenti predať samotnému Sylvestrovi Stallonemu za 100 000 amerických dolárov. Keď sa im to nepodarilo, tak proti jeho vôli z komerčných dôvodov premenovali film na Italian Stallion. (Paldiny)
  • Stallone neskôr o filme povedal: "Mal som na výber, buď hrať v tomto filme, alebo niekoho okradnúť, pretože som bol úplne na dne. Namiesto nejakého zúfalého činu som točil dva dni za 200 dolárov, aby som viac nemusel spávať na autobusovej stanici." [Zdroj: Playboy, September 1978] (Dr.Cilka)

Reklama

Reklama