Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anna (Florence Guérin) je manželkou o mnoho staršího renomovaného advokáta a velmi zaměstnaného komunálního politika. Pár je bezdětný a kromě služky Angely (Trine Michelsen) s nimi žije i manželova invalidní matka. Jednoho dne se Anna během manželovy nepřítomnosti nechá přemluvit k malému výletu na venkov, k Angeliným rodičům. Angela, která už dávno objevila Pandořinu skříňku své paní, odhaluje pečlivě skrývanou Anninu smyslnost a společná milostná epizodka obě ženy velmi sblíží. Anna kryje před manželem Angeliny výstřelky a služka začíná svého postavení v domácnosti zneužívat. Další sexuální dobrodružství se už Anně vymyká z rukou... (dopitak)

(více)

Recenze (4)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Smyslná erotika! Hned v první lechtivé scéně služky Angely s jejím milým vojákem je zřejmě, že tu nepůjde o sprostou podívanou typu nováckých eroťáků po 23. hodině. Děj není, alespoň zpočátku, příliš záživný, a teplotu film chytne až u vody, s odlesky světel ve tvářích a dalších partiích obou dam. Ačkoliv ještě spadáme do doby bobrové, kožíšky tady příliš neuráží a pohled na nahou Florence Guérin (v době natáčení 22 let) a zejména Trine Michelsen (21) je vyloženě luxusní záležitostí. Zejména o ňadrech Trine bychom mohli napsat celé ódy, začínající dokonale hebkou kůží v oblasti podklíčkové... :-) Fotky z filmu si snadno najdete, netřeba je přidávat do komentu. Milovníci různých směrů a perverzí si přijdou na své, je tu scéna lesbická, bondáž, peříčkování, "znásilnění", cunnilingus, masturbace. Směřováním ke konci, atmosférou, výpravou a krásou mi to trochu připomnělo film s Monicou Bellucci. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Poměrně kvalitní italský lechtivý snímek režiséra Salvatore Samperiho. Děj filmu je laděn částečně do humorného příběhu, v němž dvě opravdu velice krásné ženy (nebo spíš právě dospělé dívky) prožijí několik erotických dobrodružství. Nejlepší scéna nastává ve chlévě při návštěvě Angeliných rodičů anebo laškování se zavázanýma očima, které vede k nešťastné smrti despotické tchyně. Je zajímavé, jak zprvu poslušná Angela začne postupně se svou paní manipulovat, až ji donutí téměř násilím podvolit se jejímu milenci, což má nepředvídané následky. Ještě jednou za   zmínku stojí obě dvě hlavní představitelky, jejichž nahá krása je i na poměry podobných italských filmů (snad s vyjímkou Guidy, Fenech, Antonelli) nepopiratelná. ()

Reklama

Reklama