Reklama

Reklama

Bořek je šikovný, chytrý, obětavý a hlavně má dobré srdce. Jeho stavební stroje i dispečerka Týna to dobře vědí, a proto mu vždy při práci pomáhají za všech sil. Ať už Bořek staví silnici, buduje tunel pro ježky, nebo zachraňuje kočku Mícu, může se na své stroje a Týnu vždycky spolehnout. (oficiální text distributora)

Recenze (116)

The_God 

všechny recenze uživatele

Další z dětských seriálů. Objektivně tomu dávám 3*. Subjektivně hodnotit nemůžu. 6 nebo 7 dílů na jednom DVD dokázalo zabavit expřítelkyninýho 3 letého syna na dost slušnou dobu (5*), ale bohužel často se stalo, že jsem byl donucen na to koukat taky a to stále na to samé DVD (odpad!). Takže pokud máte malé dítě, které zvládne být nějakou dobu samo jen s televizí, je to neocenitelné, jinak jen normální dětský seriál. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

"Znáte Bořka, všechno spraví, znáte Bořka, šikulu! Béďa a Julča, Rolík a Max, Lůďa a Týna přivítá nás. Pak Bořek rozdá práci všem, tak záčíná jejich radostný den. Znáte Bořka, všechno spraví. Znáte Bořka, šikulu! Micka, ptáček Václav i Hugo je rád, že si můžou spolu, celý den hrát. Znáte Bořka, všechno spraví. Znáte Bořka, šikulu!!!" Takže asi tak.XD ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Jedno jestli máte doma kluky nebo holky, Bořek Šikula to prostě zvládne zabavit všechno:) Vy byste sice strašáka Huga už dávno vzali lopatou a spálili, a pana Moudrého za jeho styl obstarávání veřejných zakázek na stavební práce zavřeli, ale pamatujte, vy máte jen hlídat, jestli se tam nedějí nějaké mezilidské zrůdnosti, které by z Vašich dětí vychovaly asociální narcisty bez empatie, a zpívat si s dětmi znělku:D Ne, vážně, samozřejmě vznikly propracovanější a výchovnější záležitosti a je to schématické až hanba, ale když už nic jiného, je to nezávadné. Což třeba o takovém Požárníku Samovi říct nejde. Mnohem radši mám Červeného Traktůrka, ale Bořek taky ujde. 70% ()

woo-hoo-hoo 

všechny recenze uživatele

Tak a takto to v skutočnosti funguje na každej stavbe! Dodávatelia sú ako najlepší priatelia, ktorí vždy majú to čo potrebuješ, koncoví zákazníci sú všetko kamarádi z ulice čo sa neboja naliať osviežujúcu limonádu a stroje pracujú namiesto robotníkov. Len im semtam ujde nejaké to vulgárne slovíčko ako *** alebo *****. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Asi každý si jako malé dítě vytvoří až neústupnou obsesi k nějakému z pořadů, na které se pravidelně dívá a zásluhou toho musí vlastnit kdejaký produkt značky onoho seriálu. Takže mezitím, co jsem netrávil odpoledne sledováním dneska už legendárního britského stavitele, jsem si budoval z Lega, jehož součástí byli Bořek, Týna, Lůďa, Rolík, Max, Julča nebo i strašák Hugo. ()

Galerie (227)

Zajímavosti (7)

  • Jedná se o nejčastěji umísťovaný pořad do programu českého Jim Jam podle dat Big Zoom a.s. z období 1. 10. 2009 až 27. 3. 2024. (Vitox)
  • Poté, co byl výtvarný styl seriálu změněn na CGI namísto klasického stop motion, došlo k rozhořčení fanoušků. Nezávislá asociace školních filmů v Irsku dokonce zašla tak daleko, že uvedla, že „množství stop motion animace nahrazené CG je ohromně vysoké“. (LUKICKK)

Související novinky

Spectacular Music of Hollywood

Spectacular Music of Hollywood

07.12.2023

Zahajovací koncert třetího ročníku Composers Summit Prague představí světové skladatele filmové hudby na jednom pódiu, kde osobně oddirigují svá nejznámější díla. Mezi významné osobnosti patří… (více)

Reklama

Reklama