foto

Greg Proops

  • nar. 3.10.1959 (56 let)
    Phoenix, Arizona, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Late Bloomers (The Chloe & Sage Chronicles) (TV film)
2015 Hell & Back
2011 Bad Actress
2009 Dr. Dolittle 5: Lucky jede do Hollywoodu
2008 Easy to Assemble (TV seriál)
True Jacksonová (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
2003 Medvědí bratři
10-8: Officers on Duty (TV seriál)
1999 Bořek stavitel (TV seriál)
Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba
1997 Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
1996 Men Behaving Badly (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1994 Anna Lee (TV seriál)
1993 Ukradené Vánoce
1990 Thanksgiving Day (TV film)
1989 Family Matters (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
1987 Pandemonium
West Is West

Dokumentární

2014 Misery Loves Comedy
2010 Sweeney: The Life and Work of Jim Sweeney, The
2008 Largo
2003 I Love the '70s (TV seriál)
100 Greatest Musicals, The (TV film)
2001 I Love 1980's (TV seriál)

TV pořady

2012 Trust Us with Your Life (TV pořad)
2011 Adam Hills in Gordon St Tonight (TV pořad)
Drew Carey's Improv-A-Ganza (TV pořad)
2010 Green Room with Paul Provenza, The (TV pořad)
2005 Mock the Week (TV pořad)
2004 Green Screen Show (TV pořad)
2001 Late Friday (TV pořad)
Rendez-View (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)
Sin City Spectacular (TV pořad)
Whose Line Is It Anyway? (TV pořad)
1997 Space Cadets (TV pořad)
1996 Good News Week (TV pořad)
1988 Whose Line Is It Anyway? (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace