Captain EO
Muzikál / Sci-Fi / Krátkometrážní
USA, 1986, 17 min
Francis Ford CoppolaHudba:
James HornerObsah
Kapitán EO [Michael Jackson] je na vesmírné misi se svým týmem, aby našli Zlou královnu [oskarová Anjelica Huston] a předali jí velmi spaciální dárek. Kapitán Eo svým bojem a tancem vysvobodí lidi z otroctví Zlé královny. (bublajsa)
Houdini
Trojrozměrný Michael Jackson. Můj první 3D film.(14.1.2003)
Matty
Enormně drahý ($1.76 milionu za minutu) videoklip, k jehož výrobě dokázal Jackson zlákat trojici největších režisérských osobností Nového Hollywoodu (produkující Lucas a režírující Coppola, který na poslední chvíli nahradil Spielberga). Kapku pošahané, ale ve 3D možná tím správným způsobem.(31.10.2009)
Djkoma
Hodně drsné ! FFC podle scénáře George Lucase povolává do zbroje nejvyššího rytíře, capitána Michaela Jacksona v boji proti Anejlice Huston, která neskutečně připomíná královnu borgů a působí opravdu strašidelně. Škoda, že celý kraťas je spíš pohádka pro malé děti, v které všechno zlé zažene hudba a tanec Michaela.(3.5.2007)
Kulmon
Video můžete zhlédnout zde: http://www.youtube.com/watch?v=AstW05bDiQU(1.5.2009)
EdaS
Šílená dementní kombinace Star Wars, Čaroděje ze země Oz a Michaela Jacksona. Pravé eightees peklo. Od režiséra Kmotra určitě překvapení. :o)(4.4.2007)
genetique
No. Určite je chyba, že som to pozeral doma, bez 3D prostriedkov, takže efekty boli tým pádom nulové, ale za kulisy a Michaela viac dať ani nemôžem. 65%.(15.5.2007)
gr8 escape
odpad!Ehm.. neředěné peklo! Ale vlastně to nemá chybu :D(25.6.2007)
havLord
Taková sympatická blbůstka nesoucí se přesně v tom naivním duchu 80s. upocených 70%(5.7.2008)
Jillen
Důkaz toho, že i filmové peklo může být okouzlující :))...neuvěřitelná blbina s parádním tanečním číslem, Jacksonem, dokonale děsivou Anjelicou Huston a skvělou atmosférou, za kterou můžou papundeklové triky...co víc dodat :))(1.6.2010)
Rocky88
odpad!WTF??!!(13.11.2006)
bartias
Coppola režíruje, Lucas mu pomáhá se scénářem. Ze začátku to vypadá jako vykradačka Star Wars, ale loutky mimozemských hrdinů si produkce "vypůjčila" z Temného krystalu a kostýmy záporáků i jejich královny z Vetřelců. Nechybí pořádné taneční číslo, jenže v hraných pasážích se Jackson tváří nezvykle moc jako jelito. Aspoň je jasné, jaké se mu tenkrát v osmdesátých líbily filmy.(12.3.2011)
MJMilan
Méně známý Michaelův výtvor, kde všechny své protivníky přeměňuje na tanečníky a sílu získává, kde jinde než v hudbě. Postupně všechny roztancuje a spokojeně odchází se svými scifi kamarády ... něco mezi Červeným trpaslíkem, Čarodějem ze země Oz, Hvězdnými válkami a Heal The World :-)(6.8.2009)
Vignette
Nemám slov... Kombinace Coppoly, Lucase, Jacksona a příšerek jak z Nekonečného příběhu by mě asi jen tak nenapadla :-))(12.8.2011)
Her0.89
V den jeho umrtí jsem si musel něco s Majklem pustit. Sice špatný herec, ale výborný tanečník...(26.6.2009)
prasacimor
Pred štvrťstoročím to určite bolo terno.(4.4.2011)
corpsy
Krátkometrážny snímok, na ktorom sa podieľali hviezdny tvorcovia. Na tak malom priestore sa podarilo vytvoriť úžasný spektákel, ktorý je nabitý akciou a fantáziou. A keďže som fanúšik MJ, nemôžem nedať maximálne hodnotenie.(6.12.2010)
kubal18
Vysoce zábavná a kvalitní story.(6.8.2009)
SkyCaptain
Vypadá to podobně jako Hvězdné války protože na tom pracovali technici z ILM, je tocela zábavný počin a na konci je skvělé taneční číslo s písničkou "Another part of me" z alba Bad.(19.7.2006)
Dromed
5 hvězdičkami tak trochu nadhodnocuji, zaprvé neviděl jsem to v 3D, a pak z úcty ke všem pedofilním králům.(17.12.2011)
D.Paulus
Klasika...(5.6.2010)