Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V roce 3000 se skupina tzv. jeskynních lidí radí o tom, zda se mají pokusit přesídlit někam jinam za potravou. Starší mají strach, že by se to nelíbilo Démonům, ale na druhou stranu je nutné Démony vyhnat, aby se vrátili Bozi a opět chránili člověka (kvůli lidské sobeckosti a krutosti před nějakou dobou Bozi dovolili Démonům sestoupit na Zemi). Mladý Johny na Démony nevěří a vydá se prozkoumat možnosti. Zanedlouho se setká se dvěma lovci, kteří nejsou právě přátelsky naladěni, avšak náhle se společně ocitnou v situaci, kdy musí táhnout za jeden provaz. Jakási podivná klec je někam unáší – později se zjistí, že do tzv. centra lidské výroby. Ocitnou se mezi jakýmisi podivnými bytostmi, které si říkají Salk a mají v rukou nadvládu na planetě. Lidé jsou pro ně jen „lidská zvířata“, podřadné bytosti, které nejsou schopny se naučit ničemu složitějšímu. Když se ale při sesuvu půdy v horách objeví zlatá žíla, šéf bezpečnosti Terl a jeho asistent se rozhodnou, že se pokusí vyškolit lidská zvířata, aby pro ně těžili toto zlato z hory plné uranu, kde hrozí udušení. Zápletka akčního sci-fi filmu pak spočívá v tom, že se dělníci pod vedením Johnyho odhodlají ke vzpouře proti obludám – Salkům – a speciálně proti největšímu ze zloduchů, Terlovi, který se chce na úkor jejich úmorné práce obohatit. Na vítězném konci vzpoury stojí osvobození lidské rasy a otvírá se nová budoucnost pro jejich děti. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (338)

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Kdyby to bylo 30 let starý, rozhodně by to mělo benevolentnější hodnocení od všech těch masochistických milovníků nechtěně špatných filmů. Akorát chudák Barry - co se pocitu trapnosti za zúčastněné herce týče, John z toho vyšel nepoměrně líp (i když je to samozřejmě rolí). Dabing s nafetovaným Trávníčkem jahoda lahoda. "Carlo prošel." !!! :´) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jediný důvod proč jsem na tenhle scifi brak vůbec podíval, byl sám John Travolta a počet nominací na Zlatou malinu. Chtěl jsem prostě vědět (vidět), jestli je ten film vážně tak otřesný, jak se o něm povídalo. A ukázalo se, že nešlo o tlachání do větru. Ani se moc nedivím, že někteří herci dodnes litují své účasti. Bídný scénář a především režisérova neschopnost mají největší podíl na tomto propadáku. Jestli jde o nejhorší film za posledních 25 let – to vážně nevím (znám ještě horší a to už je co říct), každopádně co vím, je fakt, že jsem tohle viděl naposledy ve svém životě. Ta přemrštěná stopáž a tragický děj už vážně vidět znovu nemusím. 20% ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

No tohle je zajímavé scifi ,ano pro většinu z vás jak koukám je to spíš odpad ,ale je třeba brát to s nadhledem a nadsázkou. Něco do sebe to má. Lidi jsou tu jako otroci ,kteří bud žijí primitivně v jeskyních a nebo jsou chytáni a nucení pracovat dokud neumřou na jiných planetách. Jejich otrokáři Psychloni ,tem jde hlavně o zlato. Za zmínku stojí postava Johna Travolty ten je perfektní. Člověk Johny ,kterému dají jeho dočasný pánové možnost poznat vědomosti a jazyk otrokářů toho samozřejmě využívá ke vzpouře. Sem tam jsou tam totální nesmysly jako třeba ,když Johny řekne lidem at se naučí lítat na stíhačkách během pár dní. A ty to přirovnávají ke krocení divokého koně poněkud hodně přehnané!! Kdyby to bylo tak lehké tak by lítal každý. A to ty lidi byli zvyklý žít primitivně a najednou se během chvilky naučí lítat se stroji ,kterým zákonitě nemůžou rozumět. Přesto se na to docela slušně nechá dívat a člověk se tomu spíš směje než ,aby to bral nák moc vážně. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Ze začátku filmu jsem si říkal, že to možná nebude tak hrozné, ale pravda je jiná:o). Přitom snímek má několik dobrých post-apo nápadů. Bohužel provedení je strašné - hrozné kamerové filtry, zpomalovací sekvence u akčních scén, slabé herecké výkony, kostýmy jsou spíše vtipné a o scénáři ani nemluvit. Za tu nechtěnou "zábavnost" ještě za slabou hvězdu. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Hadam kazdy milovnik filmov ma taky skvoj "tajny klenot" - film ktory je po vsetkych strankach ukazkovy "crap", avsak z urcitych dovodov si ho oblubil. Bojisko zem je taky pre mna. Neuveritelna zmes hlupych az trapnych dejovych klise vypeckovanych o takych vysin ze sa to cele - v mojom pripade - zmenilo na zabavne pozeranicko ktore ma bavilo od zaciatku az do konca. (5/10) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (18)

  • V roce 2005 se připojila k sedmi oceněním Zlatá malina ještě jedna, a to pro nejhorší film za posledních 25 let. (Terva)
  • Snímek se umístil na 2. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (Zodd)
  • Film je dle mnohých hodnocen jako jeden z nejhorších sci-fi filmů. Komicky však obsahuje přímý odkaz na jeden z nejlepších sci-fi filmů Blade Runner (1982). Konkrétně se jedná o scénu během které Jonnie Goodboy Tyler (Barry Pepper) při zasažení střelou probíhá skleněnými tabulemi. (LucasAbelle)

Související novinky

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

23.03.2023

Organizátorem unikátního festivalu pro dospělé, tedy výhradně pro diváky od 18 let, je Kino Balt, které začalo v Praze dělat rumové kino. Hlavní koncept je jednoduchý – každý divák v ceně vstupného… (více)

John Travolta je žena!

John Travolta je žena!

10.09.2006

Tak to tedy alespoň bude v připravovaném remaku muzikálu Hairspray, kde ztvární postavu Edny Turnblad, jejíž dcera Tracy (začínající Nikki Blonsky) se zaplete do rasových nepokojů v Baltimore… (více)

Reklama

Reklama