Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jean-Claude Van Damme utekl z cizinecké legie za bratrem do Ameriky. Ten bojuje mezi životem a smrtí a jeho rodina nemá peníze na léčbu. Jenže jak získat nějaké prostředky? Pomůže pouliční rvačka? (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (229)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Film prostě jen koukatelný pokud čekáte na ty souboje. Nic jiného. Lví srdce je totiž první a jediný film co jsem viděl ve dvou verzích. V každé z nich vystupuje Cynthia (Deborah Rennard - nevím proč není na seznamu) charakterově malinko jinak. V jedné je mrcha od začátku... v druhé se z ní mrcha teprve vyklube potom co je postelově odmítnuta). Vážně zajímavé :). ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Lionheart je další ze sbírky bijáků Van Damma s názvem "klenot". Tvrdá realita místních poměrů, špinavý kouty Ameriky, pouliční bitky a s nima pomaloučká cesta ke slávě a penězům... Celkem slušnej příběh, kterej umí v závěru i lehce zabrnkat na city. Opět, tak jak to ve vandamovkách bejvá, excelentní záporák Attila s respektem až do prdele... "Všichni vsadili na něj, vsadili na Attilu! VSADILI ŠPATNĚ!" 90% ()

Reklama

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Naprostá klasika, jeden z nejlepších Van Dammových filmů, motivační i emocionální scény. Je to určitě hodně ovlivněné mým dětstvím. JCVD patřil od mala k mým největším borcům. A když malá Nicole na pirátské VHSce zavolala onkel Leon po tom co vyběhl v závěrečné scéně za horizontem, k tomu ta hudba, no.... To je na kapesník :-) Van Damme ukazuje že umí nejen kopat a boxovat do vajec, ale i hrát. jasných 100% ()

coscarelli 

všechny recenze uživatele

Rana emocna zanklodovka, postavena na starych dobrych liniach, akurat sa prestriedali herci a catering. Hviezdicku navrch davam, kedze v zavere sa slzam oddavam, co sa casto pri takychto bojovkach nestava, preto to z levieho srdca uznavam. vanDam hraje, place, mlati sa, je nasraty a nezmäkne, ani pred polonahou zenou a i ked, tak to neuvidime. Proste vanDam sa len tak neda a ked ma pomoct, tak ide do spiku kosti. Mlaticky su na celkom dobrej urovni (samozrejme neni na mieste porovnavat s Boykami, Jaami, Uwaisami a podobnej nadkategorii) rany stipu a v niektorch pripadoch su fer nekompromisne. Skvely hudobny hlavny motiv podkresluje druhy zaner , a tym je drama, rodinna drama, co je ako druha linka nenasilne kontrastna, ale funguje. A bla bla bla bla... ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Výborný film JCVDho a také film mého mládí. Pouliční rvačky, skvělé arénové zápasy, k tomu dobrá hudba a JCVD má zde srdce na správném místě a k tomu bojuje jako lev, aby zachránil svou rodinu. No prostě má "lví srdce". Z nostalgie jednoduše nemůžu dát horší hodnocení a ikdybych film v dětství neviděl, jistě by si minimálně tři hvězdy zasloužil. 80% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (10)

  • S choreografií bojových scén pomáhali Van Dammovi jeho přátele Michel Qissi, který ve filmu zvárnil legionáře Mustafu, a Frank Dux, jenž dělal zároveň všem bojovníkům kondičního trenéra. (korbitch22)

Reklama

Reklama