Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek Hon na myš je založen na archetypiálním komediálním modelu, v němž se silnější pokouší dopadnout slabšího, a přitom dostává jednu ránu za druhou. Hrdiny bláznivé komedie debutujícího režiséra Gora Verbinského jsou bratři Ernie a Lars Smuntzové, kteří po otci zdědí kromě zastaralé továrny na provázky i zchátralý dům, z něhož se vyklube architektonický unikát. Aby bratři získali z prodeje co nejvíce peněz, musejí z nemovitosti vystrnadit myš. Vychytralý hlodavec se ovšem nehodlá vzdát svého domova. Vypořádá se s bratry, s krvelačnou kočkou i s profesionálním hubitelem, a houževnatě bojuje, až dokud útočníci vzácnou nemovitost zcela nezničí... (Cinemax)

(více)

Recenze (292)

lucinka.md 

všechny recenze uživatele

Pro mě komedie století:-))) Chvílemi jsem brečela smíchy. Celou dobu jsem fandila Myšákovi:-))) Nejlepší hláška filmu je pronesena, když si bratři jdou na odchytovou stanici pro kočku Catzillu (která je mimochodem fakt dost vostrá), aby dala ,,jejich" myši co proto . ,,Jsem rád, že si ji vezmete. Už jsem myslel, že ji budeme muset dát znovu do plynu." ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $38miliónovTržby USA $61,917,389Tržby Celosvetovo $122,417,389║ Režisér neskorších veľkých hitov Gore Verbinski a jeho slušný debut v ačkovej lige, pre rozbiehajúce sa štúdio DreamWorks to bol slušný Vianočný hit. V hlavných úlohách sa tu objavila dosť neznáma dvojica packalov ako Nathan Lane a Lee Evans a ide im to nadmieru dobre, príbehu dodávajú správnu zamotanosť okorenenú miestamy až čiernym humorom, na čo nás upozorní hneď začiatok filmu. V tomto filme sa najväčšoi devízou stala myš a jej šikovné "zábavné" vrtochy. /videl v kine: 65%/ ()

Reklama

higuain 

všechny recenze uživatele

Neškodný mix Sám doma a Toma a Jerryho (zde spíš jenom toho Jerryho), který během prvních dvaceti minut nastíní dosti přihlouplou zápletku dvou bratrů a jejich dědictví po otci, aby pak nakonec celkem slušně pobavil eskapádami při honu na myš. Nic objevného, ale pobaví to. Zvláště pak, když jasně nejlepší součástí filmu je geniální Silvestriho soundtrack. ()

tempus 

všechny recenze uživatele

Když jsem chodil do 5. třidy, tak tento film patřil mezi mé oblíbené (spolu s Myšákem Stuartem a Dr. Dolittlem) a celkem rád na něj vzpomínám (třeba Kočkodzzil). Ale když jsme ho viděl nedávno, tak téměř, kdyby chyběly vážné scény (vzpomínka na umírajícího otce) tak mě ten zbytek úplně unudí. Jedno mu upřít nemůžu: akční momenty jsou na pěkně zpracované. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Film (alebo aspoň tá myška) si zaslúži percentá úplne presne, no nečudujem sa aj nižším hodnoteniam. U mňa mal film to šťastie, že som ho videl asi ako desať ročný. Kebyže ho vidím teraz, asi idem nižšie, tak to radšej nechám tak. Ale aj tak sa čdujem, že po takejto detskej somarine sa dostal Verbinski tam, kde je teraz. 55%. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (7)

  • V některých scénách, kde je kamera zaměřena na myš ve zdi se musela použít krysa jako "body doubler". (HappySmile)
  • Tento film spolu se snímkem Peacemaker stály při samém začátku studia DreamWorks Pictures. (fannah)
  • Když se Ernie Smuntz (Nathan Lane) během proslovu snaží trefit myš kladívkem, tak při tom skončí na zemi a shodí mikrofon z pultu. V dalším záběru je ale mikrofon zpátky na pultu. (Duoscop)

Reklama

Reklama