Guns N Roses: Welcome to the Videos (video film)

Hudební / Dokumentární

USA, 1998, 75 min

Prešpikovaný a premyslený November rain, šialené prestrihy vo Welcome to the jungle, skáčuci diváci na Paradise city a plno iných parádnych videí, to si veru nemôžete nechať újsť.(30.11.2008)

Co si budeme povídat, většina vidií po 92' stály za nic, ale to co přecházelo bylo naprosto geniální. Sweet Child, Jungle, Don't Cry, Estranged nebo November Rain jsou jedny z nejlepší videoklipů, co kdy kdo vytvořil. A bez by nich by GnR nebyli, takoví jací byli/jsou.(30.11.2008)

GNR byly ve své době fenomén a fanoušci jim zobali z ruky. Jejich klipy jsou výborné a třeba Welcome to the Jungle celkem paroduje i samotné GNR.(1.1.2009)

Vynikající songy doplňují nápadité a promyšlené videa, které mají ve většině případů něco do sebe. Nářez jak má být.... no prostě Guns N´Roses.(29.4.2010)

Tuhle kapelu miluju už od malinka.Neskutečně specifický hlas Axla Rose a jeho skladatelský talent jsou z jiného světa,Slash je Slash,ale Axl je Axl :D co se týče výběru videoklipů,výrazně mi tam chyběl clip You could be Mine,ale jinak není moc co řešit,prostě střih videoklipů mojí milovaný kapely.(15.4.2012)

Videoklipy od rockové legendy GnR. Gáni jsou kapela, která má zajímavější klipy než většina skupin. Např. Don´t cry, či November, kdy Slash dává sólíčko před kostelíkem. Anebo u Estranged, když Slash pří sóle vyjíždí mořské hlubiny, vždy originální a líbivé.(10.11.2008)

I LOVE GUNS N ROSES!!!! Tento výber videoklipov je proste jedinečný. Keď prídem domov a som nasraný z celého dňa tak WELCOME TO THE VIDEOS mi vždy navodí tú správnu náladu aby som mohol ďalej normálne pozitívne a správne fungovať :)(16.12.2008)

když vezmu všechny rockové hudební klipy natočené za velkou louží .. tak bezkonkurenčně nejhezčí vizuální ztvárnění mají věci od : guns n´roses .. alice cooper .. meat loaf …(11.5.2010)

Baby don't cry... tonight... nebooo And It's hard to hold the candle... in a cold November rain... soubor krásných klipů a ještě hezčích písniček GnR 4EVER!!!(5.2.2011)

Sice tu chybí podle mě jedna z nejlepších skladeb, ke které je navíc perfektní videoklip - You Could Be Mine, ale to mi nezabrání udělit této skvělé provokativní zlobivé rock´n´rollové kapele plný počet hvězdiček. Axl Rose je asi jako člověk lehce arogantní mamrd, ale s tim asi nikdo nic neudělá a tak to nemá smysl řešit. Alespoň já to nikdy neřešil. Jeho muzikální a skladatelský talent je nesporný. A nejen jeho, celá tahle kapela (ve staré sestavě) měla co říct. Nostalgie.. Jedna z kapel, na kterých jsem vyrůstal... Guns n´ Roses - Sex, drugs, rock´n´roll !!!(16.8.2011)

Je to super výber...vďaka zaň ...škode že skupina kvalit GNR nevydržala dlhsie ako 5 rokov a nevydala viac ako 3 (z toho jeden dvoj album) albumy.... Oni mali na to.(26.3.2006)

Klipy GNR mi nikdy osobne nesedeli a preto nemam dôvod dávať viac... Niesú to proste moje šálky piva. Pesničky ešte celkom ujdú ale videá sú len hlúpo poskladané klipy a obrázky. Jediné čo môžem pochváliť je psycho klip ku Garden of Eden XD(13.8.2009)

Skvělé klipy jak po hudební stránce tak po vizuélní stránce, kdy se jedná ve většině případů o propracované miniaturní příběhy (November Rain, Estranged. Don't Cry)(12.5.2009)

Jedna z mojich najobľúbenejších a celkovo najosobitejších, najenergickejších, najoriginálnejších, najtalentovanejších a najkvalitnejších rockových kapiel. Kapela bola preplnená talentovanými hudobníkmi, čo sa bohužiaľ nakoniec podpísalo aj pod jej rozpad. Tak to býva, odvrátená strana géniov. A Axl hudobným géniom rozhodne bol a ja verím že stále je, avšak jeho charakterové poruchy zničili kapelu. Ktovie či sa niekedy dočkáme Chinese Democracy ;o))(9.4.2006)

Klipy patřily, narozdíl od koncertů k vrcholům G N´R.(24.1.2009)

Prvých šesť pesničiek a aj videí je bezkonkurenčných. Pomyselným vrcholom, nielen tohto DVD, je klip a pieseň Sweet Child O Mine, ktorá je DOKONALÁ. Zo zvyšných šiestich stojí za zmienku len Estranged. Ostatné len slabý priemer. P.S.: Ako veľkého fanúšika GnR ma mrzí, že tu nenájdem jednu z ich najväčších peciek You could be mine.(10.8.2011)

Sbírka klipů Guns´n´Roses je v mnoha ohledech originální - naplno se v nich totiž projevuje pro někoho genialita a pro někoho šílenost Axla, který je nepochybně jejich většinovým autorem. Videa k písním Don´t Cry, November Rain nebo Estranged patří k nejoriginálnějším dílkům v rockové historii. Škoda jen že chybí klip You Could Be Mine s úryvky z filmu Terminator, který do tohohle výběru rozhodně patří /na rozdíl od Sweet Child O Mine).(4.7.2011)

Guns n' Roses FOREVER !!!!!!!!!!!!!(31.1.2008)

• Musakle

NewManicK: :DDD Takže Guns N Roses je preceňovaná agro-glam rock banda, ktorá okrem nafinteného imidžu neponúka nič. Že jedna z najkvalitnejších rockových bánd :DDD Možno keby neboli vedení tým čurákom a keby im to tam nedojebával svojím odporným spevom, dal by som tú hviezdičku. Ale možno ani to nie lebo aj Slash mi nikdy nesadol :)(6.4.2010)

Bohužel chybí You Could Be Mine...:( - jediná vada na kráse(28.5.2012)