Reklama

Reklama

Guns N' Roses: Welcome to the Videos

(hudební videoklip)

Obsahy(1)

Výběr těch nejlepších videoklipů. Nechybí zde klipy jako Paradise City, November Rain, Don't Cry.

01. Welcome to the Jungle
02. Sweet Child O Mine
03. Paradise City
04 .Don't Cry
05. Live and Let Die
06. November Rain
07. Yesterday's
08. The Garden
09. Dead Horse
10. Garden Of Eden
11. Estranged
12. Since I Don't Have You (diseman)

Recenze (25)

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Sice tu chybí podle mě jedna z nejlepších skladeb, ke které je navíc perfektní videoklip - You Could Be Mine, ale to mi nezabrání udělit této skvělé provokativní zlobivé rock´n´rollové kapele plný počet hvězdiček. Axl Rose je asi jako člověk lehce arogantní, ale s tim asi nikdo nic neudělá a tak to nemá smysl řešit. Alespoň já to nikdy neřešil. Jeho muzikální a skladatelský talent je nesporný. A nejen jeho, celá tahle kapela (ve staré sestavě) měla co říct. Nostalgie.. Jedna z kapel, na kterých jsem vyrůstal... Guns n´ Roses - Sex, drugs, rock´n´roll !!! ()

Mire

všechny recenze uživatele

NewManicK: :DDD Takže Guns N Roses je preceňovaná agro-glam rock banda, ktorá okrem nafinteného imidžu neponúka nič. Že jedna z najkvalitnejších rockových bánd :DDD Možno keby neboli vedení tým čurákom a keby im to tam nedojebával svojím odporným spevom, dal by som tú hviezdičku. Ale možno ani to nie lebo aj Slash mi nikdy nesadol :) ()

Reklama

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Guns N´Roses nebyli nikdy mojí srdeční záležitostí, ale mám je i tak rád. Klipy měli ve své době fakt skvělé a tenhle setřih mi vrátil vzpomínky. Je to úžasná kolekce pro pamětníky těch skvělých časů. A přestože fandím tvrdší muzice, tak tohle je fakt příjemná cesta do historie hard´n´heavy... Četl jsem zde několik postesknutí, že se už rozpadli (myšleno ta nejslavnější sestava se Slashem, Duffem McKaganem, samosebou Axlem a dalšími) a že je to škoda, že na to měli. No..., asi holt neměli. Ale Axl táhne káru Guns N´Roses dál a troufnu si tvrdit, že se současnými spoluhráči je to mnohem větší maso :-) Doporučuji ke zkouknutí aktuální disc Live In Paradise City. Je to záznam koncertu k albu Chinese Democracy z Rio de Janeira. Je tam i několik klasických songů. A po zkouknutí tohoto koncertu jsou mému srdci mnohem, mnohem, blíž. Guns N´Roses forever... :-) ()

NewManicK 

všechny recenze uživatele

Jedna z mojich najobľúbenejších a celkovo najosobitejších, najenergickejších, najoriginálnejších, najtalentovanejších a najkvalitnejších rockových kapiel. Kapela bola preplnená talentovanými hudobníkmi, čo sa bohužiaľ nakoniec podpísalo aj pod jej rozpad. Tak to býva, odvrátená strana géniov. A Axl hudobným géniom rozhodne bol a ja verím že stále je, avšak jeho charakterové poruchy zničili kapelu. Ktovie či sa niekedy dočkáme Chinese Democracy ;o)) ()

The Michael 

všechny recenze uživatele

Dobře si vzpomínám, když jsem v 17 u kamaráda viděl poprvý tohle dvd. Ač jsem tenkrát jejich hudbu moc neposlouchal, na dvd jsme koukali několikrát, tehdy hlavně kvůli kočkám, který v klipech GNR mají. Když se na jejich videoklipy podívám s odstupem po letech, některý jsou úžasný, některý zase kýč - ale kdo jinej má mít právo na epickej kýčovitej klip ala November Rain než přávě GNR? ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama