Reklama

Reklama

Happy Tree Friends

(seriál)
  • USA Happy Tree Friends

Americký animovaný komediální seriál, který se stal mezinárodním televizním hitem, vypráví o roztomilých zvířecích kamarádech a jejich dobrodružstvích, která dobře začínají, ale skoro vždycky skončí nějakou pohromou.  Americký animovaný komediální seriál, který se stal mezinárodním televizním hitem, vypráví o roztomilých zvířátkách a jejich dobrodružstvích, která ovšem vždycky skončí nějakou pohromou. Do nesourodé partičky kamarádů patří mimo jiné králík, tchoří slečna, los a bobr, ale ať už si udělají piknik v lese, vydají se po medvědích stopách nebo zamíří mezi zběsile jedoucí auta, je jasné, že zmatek na sebe nenechá dlouho čekat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (257)

Paan 

všechny recenze uživatele

Vyzdvihnu dva díly - první je ten, kde Lumpy kácí strom a ten mu spadne na nohu. Drsné, se závěrečnou pointou ještě drsnější, až vtipnou; druhý, kde mývalové kradou krávu. Jinak celkové hodnocení: ze všeho je třeba si dělat srandu a morbidní humor je taky humor, ale musí být přítomen. Samoúčelná brutalita není k pobavení. Jestli vůbec k něčemu je. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Asi nejsem milovníkem morbidního humoru, protože tomuto jsem nikdy nepřišla na chuť. Přijde mi nechutné, že vnitřnosti tak krásně zanimovaného králíčka nebo veverky atd se rozprsknou někde na zemi nebo z nepochopitelného důvodu se omotá jeho oko s nervy na strom.. prostě nebýt tolika vulgarit a nechutností možná by se mi to líbilo. Bohužel tahle brutalita je shledávána zajímavou tak jen říkám za sebe, že se mi tento druh humoru značně nelíbí podobně jako u kraťásků Itchy a Scratchy v Simpsonech... Dvě hvězdy za krásná zvířátka a nic víc. ()

Reklama

StrixCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti drsnějšímu humoru. Líbí se mi třeba Team America nebo South Park (film i pár dílů seriálu), protože narozdíl od tohoto fekálního produktu v nich najdete např. řadu trefných a vtipných narážek na filmová klišé, lidskou tupost nebo slabosti. Oproti tomu Happy Tree Friends jsou samoúčelně nechutní, ohavní (už jsem zmiňoval "nechutní"?) a naprosto retardovaní - opravdu nechápu, jak může někdo postavit seriál výhradně na vymýšlení způsobů, jakými nechat bez jakéhokoli smyslu, důvodu či jen náznaku dějového rámce umírat kreslená zvířátka co nejodpornějšími způsoby a (co je na tom nejhorší) ještě si touto zvrhlostí získat zástupy nadšených fanoušků... Asi nemám smysl pro humor =P ()

peeteno78 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si, jak jsem to jako dvanáctiletý sledoval a smál se u toho jako by snad někdo řekl nějaký dobrý vtip. Asi to není úplně vhodný večerníček pro děti před spaním. Je to spíš pořad určený pro dospělejší diváky. Paradoxně jsem ho vždycky bral jako oddechový pořad, na který jsem se občas rád podíval. A dodnes, když na něj někdy narazím, rád se na něj podívám. ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Happy Tree Friends...co k tomu dodat. Na tento seriál jsem se dostal už na základce, když jsem hrál online videohry přes web. Najednou jsem viděl v doporučených tento seriál, který nebyl určený pro slabší povahy. Já jsem vždycky chtěl být statečný v něčem, a tak jsem to spustil... a bylo to. Pro mě to bylo, jako pro mladšího, strašně drsné, nechutné, dosti krvelačné. Teď když se na to dívám zpětně, už to prostě není takové jaké bývalo. Ano, krve je tam spoustu, ale pro znalce tohoto seriálu už to přijde spíš takové... pro zasmání no, když to řeknu s prominutím blbě. Kdo má ale rád krvelačné animáky, myslím si, že tahle klasika nikdy nezklame. Hlavní postavy jsou i po tolika letech stále roztomilé. Za mě průměr. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Inspirací pro postavu Disco beara byl Disco Stu ze seriálu Simpsonovi (od r. 1989). (t.mon)

Reklama

Reklama