Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krimi
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Fantasy

Oblíbené seriály (7)

Dr. House

Dr. House (2004)

Černý humor, sarkasmus, charisma. Učebnice seriálu, kterému se v počátečních sériích téměř daří vyhnout se všemu klišé. Ale bomba i v šesté sérii, na kterou se právě od začátku dívám.

Happy Tree Friends

Happy Tree Friends (2006)

Krvavě dokonalé, i když poslední díly už trochu zaostávají...

Dexter

Dexter (2006)

První série naprosto dechberoucí, cynismus a černý humor v ryzí podobě, a její závěrečný díl - něco neuvěřitelnýho, husina z toho. Nevydržel jsem to s nervy a musel jsem si dát 4hodinový maraton, abych to dojel. Jasných 100 %. Druhou sérii jsem ještě neviděl celou, ale je to mazec hned asi od druhé minuty nového děje, akorát místy chybí údernost první série + pořádné cliffhangery, zato bylo přidáno samoúčelného sexu.

Papírový dům (Netflix verze)

Papírový dům (Netflix verze) (2017)

Neskutečný evropský nářez, který si pod svá křídla vzal Netflix, který málokdy šlápne vedle. Krimi thriller, na který se ani zdaleka nechytají tuctové slátaniny s černobílými charaktery, naopak většina postav zde projde charakterním vývojem vlivem nejrůznějších vnitřních i vnějších tlaků. Je potřeba herecky vyzdvihnout Berlín, profesora a paní komisařku. Bezchybná titulková sekvence, která se vryje do paměti. Nádherných 98 procent. Kdyby si občas logika nevzala dovolenou, načasování některých událostí nebylo až příliš perfektní ve smyslu zázračné záchrany situace v poslední vteřině, některé postavy občas nebyly na pár facek a místy to nepřipomínalo španělskou telenovelu, tak by to bylo plných 100 procent. Ale což, jinak to je perfektní seriál. Španělština je značně osvěžující, ať nikoho ani nenapadne sledovat anglický dabing, je příšerný. SPOILER Oceňuji, že nedošlo k úplnému "la puta madre" happyendu po druhé sérii. Těším se na brzkou třetí sérii, i když dějová linka byla uzavřená více než důstojně.