Reklama

Reklama

Happy Tree Friends

(seriál)
  • USA Happy Tree Friends

Americký animovaný komediální seriál, který se stal mezinárodním televizním hitem, vypráví o roztomilých zvířecích kamarádech a jejich dobrodružstvích, která dobře začínají, ale skoro vždycky skončí nějakou pohromou.  Americký animovaný komediální seriál, který se stal mezinárodním televizním hitem, vypráví o roztomilých zvířátkách a jejich dobrodružstvích, která ovšem vždycky skončí nějakou pohromou. Do nesourodé partičky kamarádů patří mimo jiné králík, tchoří slečna, los a bobr, ale ať už si udělají piknik v lese, vydají se po medvědích stopách nebo zamíří mezi zběsile jedoucí auta, je jasné, že zmatek na sebe nenechá dlouho čekat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (257)

R4D0 

všechny recenze uživatele

Konečne niečo dobré teda nie že na filmovom plátne je všetko zlé ale tie Dobšinského bludy vážne nemusím ale toto tak to je pecka určite výtvor ktorý nie je určite určený pre celú rodinu teda podľa toho v akých pomeroch žije rodina a myslím si že seriál nie je určený pre deti teda pokiaľ rodičia nechcú aby ich synáčik naháňal rotačným gulometom áno môže to mať bez problémov takéto vedľajšie následky alebo lepšie povedané vedľajšie účinky ale určite perfektné scény ktoré sa cenia a hlavne netradičné lebo neviem v akom animáku uvidím odseknutie polovice tváre sposobené kapotou auta,čo dodať perfektný výtvor. ()

Sochorisko 

všechny recenze uživatele

Jůchuchuchůůůůů. Patřím trochu do generace, která byla v tomto animovaném "seriálu" jak se říká až po uši. Když přišla technologie a dalo se mít v telefonu jednoduchá, formátovaná, krátká videa, vždycky jsem celou paměť zaplnil tímto. Bylo/je to skutečně tak dobré ? Rozhodně ne! Je to hrozná volovinka ale já tady svůj názor nikomu necpu, komentuji si podle sebe.. Ať žije chudák modrej sob !! ()

Reklama

Vlkodlak13 odpad!

všechny recenze uživatele

Před několika lety jsem měl tu "čest" podívat se na jedno video, které mělo být asi jako reklama nebo to mělo cosi společného s porušením práv na YT, když mi zakázali jednu reklamu přehranou z 35mm filmu, ale toto je absolutní humus. Vím, že takoví Tom a Jerry jsou taky občas trochu trvdí, případně Oggy a švábi či jiné animáče na které se koukám jako dospělý a ne jako dítě (kdy se moc nevnímá celek), ale s tímto se nedá srovnat snad nic. Kam tahle doba spěje?! Dřív málem neprošel schválením "S tebou mě baví svět" či "Slunce seno", protože to neodráželo dobovou myšlenku a teď se schválí takové vymývačské blitky jako je toto?! Jedna známá toto pouští děckám a sama říká, že je to pěkné a zasměje se u toho a já nebyl schopný ji přesvědčit o pravdě, že je toto hodně násilné pro dítě. Kolikrát mám pocit, že nám ti nahoře chtějí vymýt mozky na dálku a hromadně, protože po jedincích by to nebylo efektivní - jinak si prostě tyto přehnaně kruté filmy nedokážu odůvodnit. Proč rovnou teda děckám nedají jako pohádku takový film jako je 8mm s Cagem - tento film sice obsahuje drastické záběry, ale aspoň se v něm řeší závažné věci.. Jak bylo v jednom dokumentu řečeno, "nikdo kdysi nepočítal s televizí a opakování filmů by je ani nenapadlo", tak proč, když máme tu možnost kouknout se na filmy z minulosti, proč se toho nevyužívá víc? Přece by bylo mohem hezčí a přirozenější zasmát se třeba u Kačera Donalda, konkrétně třeba epizoda "Drip Dippy Donald" stará více jak 67 let mě rozesměje k slzám pokaždé co ji vídím, žádné násilí tam není, nemusí se tam ani mluvit a přesto každý pochopí pointu. Jenže i přes snahu rodičů správně vychovat děti, je zkazí škola "základ života", kde jim do hlav nalívají zkreslené informace, které se často i mění s postupem doby, zbytečnosti, které málokdy nebo vůbec nevyužijí a pak je vyhodí do světa plného násilí, korupce, erotiky.. Věřte si čemu chcete, ale nebýt těchto zbytečných násilných pořadů, bylo by na světě o něco lépe. ----- Jednoduše, nedoporučuji nikomu tuto zhůvěřilost, aby se na to koukali děti a ani dospělí. ()

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Pardón, ale s tím hodnocením si děláte ze mě prdel, ne? Tohle je zvrhlá zvrácenost, která má jenom jednu jedinou výhodu. A to, že jde o něco novýho, originálního a neokoukanýho. Ale co se týče kvality pokoukání, tak je to nechutný humus. A vtipný je to jen málokdy. A taky mám kámoše, který se na to díval v jednom kuse na telefonu a smál se u každý urvaný ruky jako blázen a to jsem byl už znechucen tím jeho hurónským smíchem. ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Autoři mají smysl pro brutální dekadenci a grotesku. Také máte morální zábrany se tomu smát?:-) Jak by ne! Ta brutalita je tak roztomile stupidní, přepálená a vypointovaná, že i když si o vhodnosti myslím svoje, stejně to u mě vyloudí smích. Nechci se tomu smát, nechci se na to vůbec dívat. A ne, a ne, a ne! ;-D Živě si dovedu představit, jak to u nich vypadá na kreativním brainstormingu, když vytvářejí nové epizody. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Inspirací pro postavu Disco beara byl Disco Stu ze seriálu Simpsonovi (od r. 1989). (t.mon)

Reklama

Reklama