Reklama

Reklama

Skupina maskovaných zločinců obsadí banku a drží v ní rukojmí. Jejich velitel Lorenz je ochoten jednat pouze s detektivem Quentinem Connersem. Ten však byl nedávno suspendován po nevydařené akci. Je však vrácen do služby a spolu s mladým kolegou, detektivem Dekkerem se vrhá do akce! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (216)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Jasně, že kdo čekal typické stathamovské rvačky, kterých se nedočkal, bručí tady jako starý medvěd. Chápu ho kluka, že řeší občas dilema soudnost-změna, aby si zachoval úroveň a posunul se o kus dál jiným směrem. Pokud je tomu tak v tomto případě, pak se mu to vcelku povedlo a dokonce mě bavil i ten jeho mladý parťák, co mu přebral štafetu, aniž by Jason hnul brvou. Holt slízl si smetanu až těsně před a v závěru, i když jsem už nad ním pomalu lomila hokejku jako že to zabalil ve stylu Martin Straka. Jenže on si naštěstí nechal čas na rozmyšlenou stylem jemu vlastním. Mezi ním a diváky rozhodovaly nájezdy a nakonec borec zdolal na penalty nejen je, ale celý zločinecký gang včetně policie v Seattlu i v celých Spojených státech. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Trošku zklamání, čekal jsem to přece jen o fous lepší. Film mě prakticky ničím zvláštním nezaujmul. Snad jen tím že zde hraje v akčním filmu netradičně Ryan Phillippe z Velmi nebezpečných známostí. Jinak na tento kousek brzy zapomenu. Trošku se začínám bát o Jasona Stathama, aby nebylo za chvíli přestathamováno. Snad ho nebude chtít do filmu každej rejža. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

"Halóó tady Wesley Snipes," "No ahoj brouku tady Jason Statham, něco potřebuješ ?" Ne, má bílá lásko, jen jsem tě chtěl slyšet a teď ti řeknu do telefonu něco drsnýho, protože jsme v akčním filmu, můžu? " "No jasně Weslíčku, ty můžeš všechno," "Ty jsi sladkej Jasonku, tak hele jdu na drsnou hlášku." "I chaos potřebuje řád" "Jééé tak to bylo teda drsný, teď si diváci budou lámat hlavu co si mě tím chtěl vlastně říct a tady můj novej kolega, kterýmu produkce už nedala telefon, protože jsme jen levný "béčko" to na konci celý odhalí." Tím chci jenom říct, že když v akčním filmu hrajou dva ostrý hoši, není v něm žádná akce a ranaři se ani jednou neporvou, jen si telefonují jak přihřatý veverky, jsem jak závodní auto, který režisér vytáčí do červenýho a je nebezpečný vytáčet závodní auto do červenýho, mohlo by bouchnout. ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Nemám sice úplně čisté svědomí, když dávám trojku, ale Statham působí sympaticky a má pěkný kvartýr u jezera a zápletka je dostatečně komplikovaná, aby nenudila. Jinak je to spíš nepříliš pěkně upravené béčko s podle mého názoru nepovedeným castingem a s vyššími ambicemi, než se podařilo naplnit. Ale není to úplná hrůza, těch 60 % si celkem zaslouží. ()

h0n24 

všechny recenze uživatele

Jedinečné. Doporučuji. Velmi podhodnocený a zdá se mnohými nepochopený snímek. Ohromně propletená bankovní loupež, která ač se v první části zdá příliš jasná, se posléze zkomplikuje a připraví nečekaný zvrat. Film je jedinečný tím, že nemá přesně stanoveného hlavního hrdinu a ani hlavního antihrdinu. A navíc na konci se některé role smísí. Nejbližší přirovnání: loupež po italsku říznutá obvyklými podezřelými. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • V scéne, keď Shane (Ryan Phillippe) naháňa na motorke podozrivého na červeno bielom Forde pick up, tak si môžeme všimnúť, že čelné sklo auta je v jednom zábere rozstrieľané a v ďalšom celé. (ČSFD)
  • Přestože se děj odehrává v USA, policejní vrtulník i soukromý tryskáč mají kanadskou registrační známku začínající písmenem C. Stejně tak pobočky pizzerie Panago se nachází pouze v Kanadě. Podobně ulici "W. Cordova", kde se odehrává automobilová honička, můžeme najít pouze v kanadském Vancouveru. (Conspi)
  • Ve scéně, kdy Dekker (Ryan Phillippe) projede skleněnou výlohou obchodu, je možné si všimnout, že se sklo vysype ještě dřív, než dojde ke kontaktu motocyklu se sklem. (Conspi)

Reklama

Reklama