Reklama

Reklama

VOD (1)

Pětice studentů na výletě je nucena dát se jinou cestou, než původně plánovali. Uvíznou však u opuštěného motelu, kde na ně čekají hrůzné vize zavražděných lidí. Setkání s mužem, kterému zde záhadně zmizela manželka, potvrdí jejich nejhorší obavy - řádí tu tajemný vrah! V nadcházející noci budou muset bojovat o holý život až do nečekaného konce! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (103)

cariada 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době horor u kterého jsem se i bál (a to je u mě co říct) snad to bylo tím ,že jsem se díval večer sám v opuštěném baráku. Nevím a nebo prostě tou skvělou atmosférou ,kterou to mělo. Hned ten úvod s jelenem a polovinou hlavy mě ještě víc natěšil. Opět tu máme 5 mladých lidí proč pořád takový blbý počet tři kluci a dvě holky ,poslední dobou těch pěti člených part je nák moc. Jestli je to jen proto ,že se jich pět vejde do auta tak to je hodně blbý. Tady je aspoň jedna změna a to že jeden kluk je slepý (jaká ironie ,když jde v motelu do místnosti a tam je spoutanou žena Jenže jí nevidí tak má ženská smůlu) Tvůrci se nám záměrně snaží navodit pocit halucinací po prášcích ,které jeden přitáhne. Já si velkou část filmu myslel ,že to tak bude,ale nebylo. Jelikož ty prášky všichni nebrali.. Velice hustá scéna je jak vytáhne z kontajneru toho chlápka co má jen půl trupu a po rukou utíká pryč. Celý snímek si drží velice ponurou mrazivou atmosféru a vy jen čekáte jak že to dopadne. Závěrečná pointa je velice logická ,přesto jsem se tam nák nemohl dopočítat těch přeživších,nějak mě to nesedělo. Spoiler- první co mě napadlo a jak je vidět ne jenom mě podobnost se Smrt přichází v bílém. Jenže tohle je mnohem děsivější a lepší. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

!!! ---- SPOILER ---- !!! Ku koncu to pomaly bola aj nuda, tesne pred ním sa to ešte ako-tak vzchopí, potom však príde pointa, ktorú som videl už v troch filmoch (som si len narýchlo spomenul, bude ich takých určite viac) a napriek slušnej atmosfére a pekným krvavým záberom je aký-taký dobrý dojem takmer úplne pochovaný... LENŽE !!! Neukrýva sa v tej záverečnej scéne ešte jeden význam (ten pohľad, úsmev, to ako ho - skoro až majetnicky - chytí pod rameno a vedie preč) ďalšia pointa, ktorá posúva úlohu hlavnej hrdinky do trochu inej polohy a robí z nej naozaj Hlavnú Hrdinku práve videných udalostí? Neviem, nie je to ani môj nápad, i keď niečo mi tam tiež nehralo (hudba)... len sa pýtam. Pretože potom sú tie 3* v mojom hodnotení plne zaslúžené! Bude to chcieť ešte jedno pozretie... (a tiež sa tým pádom neviem dočkať, čo prinesie pokračovanie, keďže ho pripravuje ten istý tvorca) ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Jděte se vycpat s tím hnusným spoilerováním v komentářích, je to v každém druhém komentu. Když už do komentu píšu něco, co prozrazuje děj, tak před to napíšu SPOILER. Díky! Každopádně varuju ty, co film ještě neviděli, nečíst si žádné kometáře, jinak se ochudí o fajn filmový zážitek. Já jsem naštěstí před filmem nic netušil a Reekera jsem si docela užil. Sice se film inspiroval u jednoho velmi povedeného ne o tolik let staršího hororu, ale díky tomu, že jsem nevěděl o co půjde a taky, že se během filmu moc nepídím po tom, co z toho nakonec bude a nevracím se v ději zpátky, jsem byl tímto hororem mile překvapen a hlavně konec ode mě dostává palec nahoru. Chvílemi jsem si sice říkal, co to má proboha znamenat, co je to za šíleného záporáka a místami mě to přišlo divné, ale nakonec jsem s filmem docela spokojený. S očekáváním jsem čekal, co z toho zamotaného a místy celkem šíleného děje vyleze, a jsem rád, že jsem se nakonec dočkal solidního konce. Tenhle typ filmů (hororů) mám opravdu rád. Navíc mě ve filmu mile překvapily a pobavily povedené humorné scény a hlášky, kterých tam bylo asi 5 nebo 6. No a Arielle Kebbel je naprosto skvělá. Možná ne jako herečka, ale já mám pro ni prostě slabost. Takže finální verdikt: Film si nezaslouží takové nízké honoceni. I když nápad to není úplně originální, tak zpracování i děj je jiný a mně se to líbilo. 65% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Vypnout přehrávač a disk vyhodit z okna je samozřejmě možné, nicméně byste přišli o docela divokou i vpravdě realistickou, nicméně už obehranou pointu, kterak to celé bylo. V daném žánru ale po těch letech očekávám NĚCO jiného než jen křepčení okolo liduprázdného motelu a bandu podprůměrně hrajících herců (Arielle Kebbel suverénně nejhorší). Pár sympatických rysů to přesto má, jemnou práci s budováním atmosféry nikoli, takže jsme někde na tenké hranici 40% a to ještě přivírám obě oči!! ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Jak nečekané, u Reekera jsem se neuvěřitelně bavil. Tenhle zvláštní mix komedie a nadpřirozeného slasheru totiž už od začátku šlape na plyn, a jen v málo případech zbrzdí. Snímek nepostrádá sympatickou partu teenagerů postavenou tentokrát do hodně neobvyklých situací, klasické prostředí jako nekonečné pouštní silnice, osamělé benzínky a liduprázdné motely, a samozřejmě tajemného zabijáka s efektním nádobíčkem, co navíc nepochází z našeho světa. Triky jsou na tom malinko hůř, kor ten rozvlněný vzduch vypadá blbě, ale celkový nadhled (prolétnout oknem není zas taková prdel), vydařená atmosféra plus nečekaná pointa dělá z tohohle kousku nadprůměrný zážitek, jenž jsem z nějakého důvodu do dneška přehlížel. I proto jsem ochoten jeho hodnocení lehce přestřelit. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama