Reklama

Reklama

Aienji

Trailer

Obsahy(1)

Smutně vtipný příběh o opravdové lásce dvou mladých lidí. Dívka, která trpí nejrůznějšími nemocemi a je kousek před smrtí, se zpočátku brání zamilování, ale když zjistí, že chlapec, který dobývá její srdce, ji opravdu miluje, tak prožije nejkrásnější chvíle svého života. (BUD-SFIS)

Videa (1)

Trailer

Recenze (82)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Asi jsem divný, ale já se na tento vpodstatě smutný film díval s úsměvem a pocitem, že se mi prostě líbí. Nedávno jsem viděl Be with you a ověřil si, že stále nemám problém u filmu brečet, ale toto mě nerozplakalo. Na druhou stranu mě film držel od začátku až do konce, hlavně kvůli Su-jeon Im, na kterou se dá dívat vlastně pořád a která se mi zde líbila víc, než v Sad Movie. Rae-won Kim mi v porovnání s ní až tak sympatický nebyl a jeho fyzická podobnost s Bin Hyeonem z A Millionaire's First Love byla taková, až jsem měl pocit déja vu. Upřímně, Milionářova první láska se mi líbila víc (také jsem ji hodnotil maximálním počtem), ani ...ing však není k zahození. Definoval bych ho jako "příjemný film". Jo a i já chci deštník s namalovanou oblohou zespod! ■ Po druhém vidění mi byl film ještě příjemnější. Reálných 85% (číslo jsem dal podle svého upřímného osobního pocitu a následně zjistil, že má na ČSFD přesně tolik). ■ Po x dalších viděních zvedám hodnocení na maximální. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Taka komornejsia verzia neopakovatelneho A moment to remember. Nie tak "velke", nie tak zdrvujuce, nie tak nekonecne smutne ......a predsa skoro rovnako nadherne. Akoby sa ten pribeh odohral niekde poblizku v mojom susedstve, akoby som niektore postavy sam poznal. A uplne najsmutnejsou filmovou postavou pre mna navzdy zostane chlapik, ktory kazdy den stoji na prechode pre chodcov, smeruje premavku a dava pozor, aby sa nikomu nic nestalo. A ked niekedy prsi, po licach sa mu spolu s dazdovymi kvapkami leju slzy....(9/10) ()

Reklama

Hogun 

všechny recenze uživatele

Vážení priatelia áno. Tak toto je romantika "par excellence", ktorá vás od začiatku pohltí, a aj napriek tomu, že viete (alebo len tušíte) ako to celé dopadne, tak na konci vás to prevalcuje s maximálnou silou a v tom najmenej očakávanom okamžiku. V záplave akčných a bezduchých filmov zo zámoria pôsobí tento smutný, emóciami nabitý, ale zároveň krásny snímok ako balzám na dušu. Veď každý má nárok poznať lásku a byť šťastný... aj keď len na krátky okamžik svojho života. 10/10 ()

jondzavid 

všechny recenze uživatele

Prekrásny film, v ktorom obdivujem ten cit tvorcov ako si dokázali poradiť s látkou, ktorá mohla tak ľahúčko skĺznuť do vôd toho najkýčovejšieho braku. Sympatická herecká zostava, atmosféra, ktorú nikto nevie lepšie vystihnúť ako ázijskí tvorcovia a hra s detailami, ktoré vytvoria nakoniec tak krásny celok. Jednoducho krásnosmutný príbeh, ktorý dokáže pohladiť pri srdci, dokonalá ukážka toho ako má vyzerať romantický film. ()

Dr.film 

všechny recenze uživatele

Něco na způsob holčičího filmu. Mladá dívka potkávající milého a zábavného mladíka (chvílemi trochu trdlo neboť to mají mladé holky rády) k tomu úspěšnou matku, která i na svůj věk vypadá velmi dobře a je dostatečně emancipovaná, milá a milující natolik, že své nemocné dceři nakonec dovolí, aby jí oslovovala křestním jménem. Vzplanuti náhlé lásky, roztomilé želvičky, deštník s motivem plujících mraků. Při velké dějové předvídatelnosti mě ani závěrečný "twistík" nepřesvědčil. Průměrný kousek, který sice na emocionální strunu zdánlivě tolik netlačí, ale jeho celková rozbředlost mu vytrčení z průměru rozhodně nezaručí. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama