Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zakřiknutá a zároveň mírně střelená Yeong-ju pracuje jako státní úřednice. Jelikož v místě jejího pracoviště se nevyskytuje jediná osoba, jež by ovládala současný světový jazyk (což při časté konfrontaci s cizinci občas působí drobné problémy), je její nadřízený nucen při poradní svačině roztočit prázdnou láhev a určit tak, kdo se povinně zapíše do kurzů angličtiny, na námitky dotyčného nehledě. Yeong-ju, na niž volba padne, námitky skutečně má, bohužel pro ni neexistuje cesta, jak se školnímu drilu vyhnout. Útěchou pro ni může být, že tvrdé studium anglického „r“ do jisté míry vynahrazuje pohledný frajírkovitý spolužák Moon-su, do něhož se Yeong-ju na první pohled zamiluje. Nelehká cesta za Moon-suovým sukničkářským srdcem může začít. (kiddo)

(více)

Recenze (68)

maddy 

všechny recenze uživatele

Páááni, tak toto by som nazval aj Please Teach Korea English! Tá kórejská angličtina je fakt dosť hrozná, no o tú tu našťastie nejde. Film srší vtipy jeden za druhým, niektoré vydarenejšie, iný bohužiaľ veľmi nie. Celkovo má viac bavila prvá polovica, pri druhej sa mi tie vtipy už zdali moc na silu vtlačené do príbehu. Ale inak aj tak pekný film, plný viac či menej úsmevných situácii. Škoda, že tá romantika nefungoval hneď od začiatku. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Opět jedna bezkonkurenční záležitost. Pro mě rozhodně kandidát na nejlepší happy end za posledních pár let. Reálný příběh s fakt šiblou úřednicí a roztomilým Elvisem. V USA by to vyřešili po svém. Holka by v polovině filmu odhodila brýle, rozpustila vlasy a hoch by se zamiloval. Jenže to už by ho nechtěla. No ale co, na konci by se připlazil a ona by mu odpustila. Naštěstí jsou korejské filmy o něčem hlubším. 99%. ()

Reklama

Faye 

všechny recenze uživatele

Tuhle obrýlenou státní úřednici si musí zamilovat každý. Je nepřehlédnutelná. V práci, v hospodě, na hodině a jak umí překládat.. „Mám tajemství. Jaké? Jsem prostě tak přitažlivá!“ I když trochu mě překvapuje, že angličtinu chce pokořit kvůli někomu, jako je Elvis „Když se kouknu na tebe.Tak nemyslím na ženy.To je tak příjemný. Myslím jenom na studium angličtiny.“ Přitom o něm nemá valné mínění ani jeho matka „Jak se můžeš tak hloupě otáčet za každou sukní? Tvůj otec měl aspoň vkus. Našel si mě.“. Báječná komedie se spoustou neuvěřitelných hlášek „Umění války stojí na tom, že poznání nepřítele přináší vítězství. Věk? O trochu mladší, než já. Vsadím se, že je po plastice. Ale angličtina... nezávodím! Když jsem poznala nepřítele, ztratila jsem chuť bojovat.“ A mně nezbývá než tuhle vtipnou romantiku všem doporučit, nudit se rozhodně nebudete! A ty skvělé hodiny angličtiny, ty jsou jako ze života : -). ()

Idaho odpad!

všechny recenze uživatele

Nesnáším trapasy, nenávidím je zvlášť ve filmech a obzvlášť pokud nejsou ukončeny milosrdným střihem a jsou nemilosrdně servírovány až do konce. Na tento film jsem se díval celých 6 hodin (!), a dokoukal jsem se jen proto, že mě kamarádi přesvědčovali, jak je skvělý. Skvělý není, alespoň ne pro mě. Hlavní hrdinka je naprosto nesnesitelná *censored*, nevím, co na ní Moon-su vidí. Vzkaz pro všechny, ve skutečnosti mluví Korejci anglicky mnohem hůře. Jeden z nejvíce nadhocených filmů CSFD. Odpad! ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Dôkazom , že kórejci dokážu natočiť čokoľvek je aj táto originálna komédia, ktorá je v niektorých momentoch dokonca i mixom hraného a animovaného filmu. Humor je príjemný, nevtieravý a v kombinácii s romantikou je to ideálny film pre večer vo dvojici. Zvlášť dobre sadne, ak poznáte aspoň základy angličtiny. Ja som sa bavil. Asi najviac na prvej hodine kurzu, kde im učiteľka na privítanie povedala niekoľko súvislých viet v angličtine a nad ich hlavami sa zobrazili bubliny, z ktorých sa dalo vyčítať všetko možné, ale hlavne to, že nemajú ani šajnu o čom je reč..."Are you from Braz-z-z-iil?" 80%. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama