Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zakřiknutá a zároveň mírně střelená Yeong-ju pracuje jako státní úřednice. Jelikož v místě jejího pracoviště se nevyskytuje jediná osoba, jež by ovládala současný světový jazyk (což při časté konfrontaci s cizinci občas působí drobné problémy), je její nadřízený nucen při poradní svačině roztočit prázdnou láhev a určit tak, kdo se povinně zapíše do kurzů angličtiny, na námitky dotyčného nehledě. Yeong-ju, na niž volba padne, námitky skutečně má, bohužel pro ni neexistuje cesta, jak se školnímu drilu vyhnout. Útěchou pro ni může být, že tvrdé studium anglického „r“ do jisté míry vynahrazuje pohledný frajírkovitý spolužák Moon-su, do něhož se Yeong-ju na první pohled zamiluje. Nelehká cesta za Moon-suovým sukničkářským srdcem může začít. (kiddo)

(více)

Recenze (68)

maddy 

všechny recenze uživatele

Páááni, tak toto by som nazval aj Please Teach Korea English! Tá kórejská angličtina je fakt dosť hrozná, no o tú tu našťastie nejde. Film srší vtipy jeden za druhým, niektoré vydarenejšie, iný bohužiaľ veľmi nie. Celkovo má viac bavila prvá polovica, pri druhej sa mi tie vtipy už zdali moc na silu vtlačené do príbehu. Ale inak aj tak pekný film, plný viac či menej úsmevných situácii. Škoda, že tá romantika nefungoval hneď od začiatku. ()

kareen

všechny recenze uživatele

Tentokrát bez hodnocení, protože se přiznám, že jsem to po půl hodině vypnula. Děj je docela nápaditý, hlavně ty animované vložky, ale nemůžu se přenést přes to, že se tam všechny dospělé osoby chovají naprosto infantilně. U hlavní hrdinky, která vypadá tak na čtrnáct je to ještě celkem roztomilé, u jejího mužského protějšku spíš trapné. Tomu odpovídají i herecké výkony, všichni těžce přehrávají a to mi zkrátka nedovolí užít si samotný příběh. Třeba je to jen tou jejich mentalitou, která je mi cizí, ale já to nechápu a nechápu ani tak vysoké hodnocení. Jedno však vím jistě, do vod korejské romantické komedie už asi jen tak nezabrousím. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Dôkazom , že kórejci dokážu natočiť čokoľvek je aj táto originálna komédia, ktorá je v niektorých momentoch dokonca i mixom hraného a animovaného filmu. Humor je príjemný, nevtieravý a v kombinácii s romantikou je to ideálny film pre večer vo dvojici. Zvlášť dobre sadne, ak poznáte aspoň základy angličtiny. Ja som sa bavil. Asi najviac na prvej hodine kurzu, kde im učiteľka na privítanie povedala niekoľko súvislých viet v angličtine a nad ich hlavami sa zobrazili bubliny, z ktorých sa dalo vyčítať všetko možné, ale hlavne to, že nemajú ani šajnu o čom je reč..."Are you from Braz-z-z-iil?" 80%. ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

Výborná komédia, ktorá mi znovu dokázala navrátiť nádej, že sa dajú natáčať v súčastnosti aj super komédie bez fekalít a obscénností, aj keď česť žánru poväčšine zachraňujú len Kórejské komédie ale aspoň niečo. Jediné čo mi možno vadilo bol nie až tak príliš vydarený prechod do čistej romantiky ku koncu. Vôbec by mi nevadilo keby k tomuto prechodu ani endošlo ale no Kórejský štandard bol dodržaný. Okrem toho nemám čo vytkýňať a prajem vám príjemnú zábavu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Tato ztřeštěná komedie v jihokorejském balení mne bavila daleko méně, než jsem očekával. Důvodem je patrně smutná skutečnost, že umím anglicky přibližně stejně jako korejsky a tak mne jazykové vtípky spolehlivě míjely. Animované pasáže však byly vynikající, ale to nic nemění na tom, že přiblblý úsměv ulítlé Yeong-ju na mne tentokrát nezafungoval. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama