Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Roku 1932 v malej dedine v Španielsku. Mladý dezertér Juanito nemá kde ostať a trápi ho samota. Prichýli ho farmár Manolo. Stanú sa z nich priatelia, no všetko sa zamotá, keď po dvoch týždnoch prídu Manolove štyri dcéry. Juanito, ktorý dlho nezažil ženskú lásku, sa postupne zblíži s každou a stojí pred ťažkou úlohou, pre ktorú sa má rozhodnúť. Bude to Rocio, Violeta, Clara alebo Luz? (iwko)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (28)

Damiel 

všechny recenze uživatele

Geniální komedie Fernanda Trueby s tehdy vycházejícími hvězdami španělského filmu (Penelope Cruz, Maribel Verdú...) a okouzlujícím Michelem Galabru v roli ufňukaného francouzského milovníka :) Odehrává se ve Španělsku ve 30. letech, kdy mladý dezertér nalezne útočiště na vesnici u jednoho postaršího chlapíka. Když přijedou na léto jeho čtyři krásné dcery, všechno se rázem zamotá :) Tenhle film jsem si zamiloval natolik, že jsem si ve Španělsku pořídil DVD, jehož titulky jsem posléze slůvko po slůvku přeložil :) ()

Maq 

všechny recenze uživatele

Konverzační komedie. --- Manžel k milenci: „Ujišťuji tě, že tě upřímně miluje.“ Milenec k manželovi: „Snad máš pravdu. Pokud vím, nepodvádí mě s nikým jiným než s tebou.“ Farář k přední farnici: „Držte pec, seňoro!“ Matka k dceři: „A ty, dítě, ty si k sobě budeš muset najít nějakou dívku, která tě pochopí, bude tě milovat, a bude ti řádně vést domácnost.“ --- Není to ztřeštěné, je to rozverné a idylické. Erotické, ale ne vulgární. Velmi vtipné dialogy. Krásný příběh. Úžasně zahrané. Dokonalé. ()

Reklama

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Škoda promarněných ambicí. Čtyři krásné sestry a mladý dezertér. Z toho by se dala udělat větší legrace, než jakou jsme viděli. Film je navíc nesmyslně olemován jedním zabitím a dvěma sebevraždama. Nechápu, co to mělo znamenat, když se jinak jednalo o lehkou rozvernou komedii. Snad, že takto to v životě chodí? Humorných scén je však více a některé se opravdu povedly. Za shlédnutí to stálo. ()

RedHot 

všechny recenze uživatele

Není pravdou, že odlišné pohledy na erotiku a lásku jako takovou, přičemž by oba tyto faktory měly být nějakým způsobem spjaty, se objevují až začátkem nového tisíciletí. Belle epoque je toho krásným důkazem. Milá, konverzační komedie, co do dialogů dovedená k úsměvné dokonalosti. --- Třeba je to věkem, ale já inovativní pohledy na člověčí intimitu dokážu ocenit, a to nejvíce tehdy, když se režisér vyvaruje křečovité vulgarity, která je tolik vlastní českým filmům na toto téma. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nostalgický snímek jakoby pozlacený aurou starých a s láskou vzpomínaných časů. Jenomže velmi jemná hravost z první půle se v druhé části neústrojně vytratila a vše se poněkud nesmyslně podřídilo tomu, aby film dotáhlo ke šťastnému konci. Teda možná, že ke šťastnému. KOUSEK DĚJE: mladík totiž vůbec nevypadá, že by se do jediné ze čtyři dcer zamiloval, spíš je jenom okouzlen a dychtivý. Uvíznutí v chomoutu ho tíží. /13. 6. 11./ ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Portugalsku. (Terva)

Reklama

Reklama