Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (265)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Tohle byla vlastně příležitost pro to, aby si herci vyzkoušeli nějaké kostýmy a trošku si potančili. Taky jsem se jednou dvakrát třikrát rozesmál, ale spíš nad tuhostí srandy (myslím, že slovo trapný tady bylo skloňováno mnohokrát.) Nemám rozhodně nic proti sexy komediím, ale většina z nich se pořád stále dokola opakuje a nepřináší nic, co bychom už neviděli jinde. Klasicky nejvtipnější momenty byly ty, jenž nepojednávaly o sweetest thing. Jako vždycky. Zatímco jednu hvězdičku dávám za za scénu "rozzlobené lesby s baseballkama", nad písní z kavárny jsem zůstal v úžasu. Songů s takovýmto tématem je málo, ale že by se opravdu musely skládat... ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Na tohle existuje jen jedno slovo - HROZNÉ! Kdyby to aspoň byla třeba i násilně vyvolávaná sranda - ale není.... Spíše je celý tento paskvil k pláči. Bohužel se nedá ani říci, že by jindy sexy Cameron Diaz a Christina Applegate vypadaly v tomhle snímku nějak výrazně sexuálně přitažlivě. Nepomůže jim k tomu ani promenáda v kalhotkách a podprsenkách - tento film je prostě špatný od začátku až do konce. ()

Reklama

Zombo 

všechny recenze uživatele

Oh my God, oh that was so sweet, the sweetest CRAP! Už dlouho mě stupidita a neuvěřitelná trapnost tak neštvala jako u tohoto ubohého pokusu o romantickou komedii. Kdyby to byla čistě jen parodie na vylízanost naivních holčiček, tak by to ještě šlo (jisté náznaky by tu byly - např. sen), ale to bohužel nebyl hlavní záměr této příšernosti, kterou bych nedoporučil ani svému nepříteli. Naprosto idiotský scénář, zoufalá nevtipnost mnohdy nahrazovaná nechutností nebo nesmyslem, o "hercích" se snad nebudu ani zmiňovat. Hlavně že natáčení bylo veselé, jak je vidno v závěru - všichni se náramně bavili, zatancovali si, při tom vymýšleli asi i příběh, aby se neřeklo, a občas někdo vykřikl: "this'll be fun! Hahaha." a bylo to tam. Pak se rozdalo pár miliónů a i přes otřesné kritiky na to šlo nemálo příznivců jediného jména s iniciály C.D. + ti (spíš ty), pro které je Prostě sexy prostě určen. A přitom jediné, na co se dalo dívat, avšak s vypnutým zvukem, byly právě ty vrtící se holčičky (hlavně Selma). Ale Cameron si u mě tímhle beztak dost pohoršila. Stydím se, že nakonec přeháním a dávám jednu prašivou a potrhanou hvězdu s posledním cípem směřujícím do odpadu, kam bych tuhle opovážlivost nejradši hodil. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Pozerať sa to dalo a nemôžem povedať, že by som celý film vyložene pretrpela. Preto dávam 2*. Je to proste vulgárna romantická komédia na štýl Niečo na tej Mary je, iba s výmenou pohlaví. Možno mala ambície zožať úspech ako Mary, ale vo filmovom priemysle opakovanie nie je matkou múdrosti, ale skôr riskovaním, že šliapnete do hovna. Jednoducho sexi sa to podarilo. Preháňa to so sexuálnym humorom a preháňa to skoro s každým druhom humoru, a nakoniec to preháňa aj s romantikou (a Cameron to ako vždy preháňa s ústami). Najprízemnejší humor typu Scary movie stolerujem, keď je v Scary movie. Ale v Pánovi prsteňov nepošlete hlavného hrdinu čúrať ku stromu... ak mi rozumiete. Napriek tomu boli chvíle, keď som sa pobavila. Vyložene rozosmiala ma asi len jediná scéna - súboj svetelných mečov. Ale čo tie kultúrne vložky?! Muzikálové číslo venované penisom?! To je hnus! ()

FoxMulder odpad!

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem naprosto odsoudil Co ta holka chce. To byla velká chyba... Ve srovnání s Prostě sexy je to filmový skvost. Všichni, kdo na tomto snímku spolupracovali, by už nikdy neměli pracovat u filmu, včetně Cameron Diaz, se kterou už asi nikdy žádný film vidět nechci... Jestli tohle není ten nejhorší film, co jsem viděl, tak k němu má sakra blízsko... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (16)

  • Film sa natáčal v mestách San Francisco, Santa Clarita, Petaluma, Richmond, San Rafael, Sebastopol i Południowej Pasadenie (Kalifornia, USA) od 2. apríla do 15. júna 2001. (Arsenal83)
  • Film je převážně založen na vztahu spisovatelky Nancy Primental a její kamarádky Kate Walsh. (HappySmile)
  • Scénáristka Nancy Primental si ve filmu střihla také roličku - zvracející dívku v klubu, když Peterův bratr zve Christinu zpátky do hotelu na párty. (HappySmile)

Reklama

Reklama