Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (265)

Guzo 

všechny recenze uživatele

Pár dobrých scén tu je (piercing), jinak je to bohužel dost slabé. Cameron Diaz mám ve filmech rád, ale sem mi úplně nesedla, takže ani za ní plusové body nejsou. Přijde mi, že Prostě sexy má velmi malou cílovou skupinu diváků - na romantickou komedii pro dospělé divačky je to až moc ztřeštěné, pro mladé holky to taky není úplně ideální (viz třeba ta scéna s piercingem).. takže jsou ve finále asi nejspokojenější chlapi, kteří na to koukají kvůli ústřední trojici, ehm. 5/10 ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Pozerať sa to dalo a nemôžem povedať, že by som celý film vyložene pretrpela. Preto dávam 2*. Je to proste vulgárna romantická komédia na štýl Niečo na tej Mary je, iba s výmenou pohlaví. Možno mala ambície zožať úspech ako Mary, ale vo filmovom priemysle opakovanie nie je matkou múdrosti, ale skôr riskovaním, že šliapnete do hovna. Jednoducho sexi sa to podarilo. Preháňa to so sexuálnym humorom a preháňa to skoro s každým druhom humoru, a nakoniec to preháňa aj s romantikou (a Cameron to ako vždy preháňa s ústami). Najprízemnejší humor typu Scary movie stolerujem, keď je v Scary movie. Ale v Pánovi prsteňov nepošlete hlavného hrdinu čúrať ku stromu... ak mi rozumiete. Napriek tomu boli chvíle, keď som sa pobavila. Vyložene rozosmiala ma asi len jediná scéna - súboj svetelných mečov. Ale čo tie kultúrne vložky?! Muzikálové číslo venované penisom?! To je hnus! ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Scénář k tomuto filmu zřejmě napsal nějakej nadrženej úchylák v období, kdy měl zrovna mozoly na ruce. Musim ovšem uznat, že mě film překvapil spíš pozitivně. Když jsem tady uviděl celkový hodnocení a přečet jsem si pár komentářů, tak jsem čekal opravdu jenom to nejhorší. Ale zase tak hrozný to nebylo. Najdou se tam vtipný scény, najdou se tam nudný scény a najdou se tam i scény, při kterejch jsem opravdu nechápal (viz scéna, kdy celá restaurace začne zpívat písničku o tom, že píchač jedný z hlavních postav má velkýho pinďoura). Pokud bych měl hodnotit z filmu jenom cca úvodních 60 minut (do svatby), tak bych dal klidně 3 hvězdičky. Jenže v závěru, kdy to začalo neodvratně směřovat k romantickýmu happy endu, jsem už akorát odpočítával minuty do konce. Celkově bych to viděl tak na 45% a to množství odpadů mě docela překvapuje. Když už nic jinýho, tak Cameron Diaz, Christina Applegate i Selma Blair jsou opravdu sexy. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem,že když se ve filmu sejdou Cameron Diaz,Christina Applegate,Selma Blair a Jason Bateman,tak by to mohlo stát za to. Omyl! Jít na tento film do kina,tak si prostřelím hlavu. Po prvních dvaceti minutách, kdy se pouze ječelo,křepčilo, hysterčilo a tančilo,jsem měl chuť to vypnout. Nakonec jsem s velkým sebezapřením vydržel až do konce. Film je určen spíš pro opačné pohlaví, mě teda určitě nic nedal. Spíš mi vzal a to 88minut čistého času. Jediná vtipná scéna je ta s motorkářem,který holky pozoruje,když v autě blbnou a nakonec se vybourá. Asi jen díky tomuto musím dát jednu hvězdičku. Celkově 20% ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Tak a zase jsem to já kdo tady vypadá jako naprostý loser s pěti hvězdičkami.Jsem zkrátka milovník rozporuplných a pro jiné Béčkových filmů. Co bych dodala na svoji obhajobu?Třeba to,že jsem se u tohoto filmu královsky bavila a nepotřebuji k tomu řešit u oddechovek nějáké jméno režiséra či jestli kamera zabrala správné světlo u jakékoliv jiné scény a rozhodně nepovažuji Cameron Diaz nebo Christinu Applegate za krávy.Dle mého kvalitní romantická komedie. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (16)

  • Scénáristka Nancy Primental si ve filmu střihla také roličku - zvracející dívku v klubu, když Peterův bratr zve Christinu zpátky do hotelu na párty. (HappySmile)
  • Snímek se umístil na 28. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném čtenáři časopisu "Empire". (orkadimenza)
  • Film je převážně založen na vztahu spisovatelky Nancy Primental a její kamarádky Kate Walsh. (HappySmile)

Reklama

Reklama