Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (265)

misterz 

všechny recenze uživatele

Niektoré filmy by skrátka chlap asi nemal vidieť - totálne trápne v každom ohľade, ponižujúce pre obe pohlavia, nudné, nezáživné, nevtipné, neromantické, povrchné, infantilné a hlavne zbytočné. Odpad som nedal iba z prízemných dôvodov - že sa na Ch. Applegate celkom dobre pozeralo. 10/100 ()

lmc 

všechny recenze uživatele

Bohužel, toto je jeden z těch "slabých" snímků. Pokud se filmaři snažili o nějaký humor, potom jsem ho nepochopil. Hlavní protagonistky jsou nudné, protagonisti naprosto necharismatičtí. Film hýří trapnými scénami které by mohli zaujmout ledatak ženské pubertální publikum. Škoda za další ztracený čas... ()

Reklama

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Já jenom doufám, že se jistá část divácké obce teenegerovských fekálně-stupidních komedií co nejdříve přejí a filmy podobného ražení skončí v propadlišti dějin. Já proti pitomostem vůbec nic nemám. Problém je ale v tom, že filmy jako Bulšit nebo právě Prostě sexy jsou tak špatné, že se už člověk nemůže bavit ani na účet jejich tvůrců. Vidět to v kině, asi bych utekl. A na závěr - má tak dobrá herečka jako Cameron Diaz zapotřebí ukazovat se v takových shitech? Odpověď - zřejmě ano, za ty prachy... ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Na tohle existuje jen jedno slovo - HROZNÉ! Kdyby to aspoň byla třeba i násilně vyvolávaná sranda - ale není.... Spíše je celý tento paskvil k pláči. Bohužel se nedá ani říci, že by jindy sexy Cameron Diaz a Christina Applegate vypadaly v tomhle snímku nějak výrazně sexuálně přitažlivě. Nepomůže jim k tomu ani promenáda v kalhotkách a podprsenkách - tento film je prostě špatný od začátku až do konce. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 6/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 Efekty 4/10/// +dobré herecké obsazení, pár solidních hlášek "včera jsem měla jehněčí a dnes seru ovci" -jinak je to ale trapné a nedrží to pohromadě/// Spíše bláznivá roadmovie než romantická komedie. Kritika je celkem oprávněná, ovšem já budu mírnej a ohodnotím film tak jak si podle mě zaslouží. Upřímě, sem tam hudba jakž tak šla a kdo má rád tyto herce, tak si nejpíše film nenechá ujít. To vše ovšem nezabrání tomu, že to je jedna z nejslabších komedií v daném žánru, které byly za poslední roky k vidění./// Celkem 45%/// ()

Galerie (24)

Zajímavosti (16)

  • Film je převážně založen na vztahu spisovatelky Nancy Primental a její kamarádky Kate Walsh. (HappySmile)
  • Film obsahoval urážlivý vtip o kostarických ženách, ktorý sa musel kvôli uvedeniu filmu v tejto krajine zmeniť. (Arsenal83)

Reklama

Reklama