Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (265)

tron 

všechny recenze uživatele

„Ruku na voňavú buchtu!“ NIEČO NA TEJ MARY JE, PLNOU PAROU VZAD! či BLBÝ A BLBŠÍ sú komédie, ktoré ma rozosmiali. Ale toto bol snáď nejaký nový filmový žáner, či čo. Hysterické, afektované a nevtipné. Scenár snáď ani neexistoval, len voľné náčrty na ten-ktorý deň. Že je to celé „schválne hysterické“, je pekný umelecký zámer, ale nefunguje. Nezachránia to ani brutálne výstupy (Cameron Diazová prefiknutá do oka na pánskej toalete, Selma Blairová prefiknutá plyšovým slonom). Toto sa vážne nevydarilo a nespasí to ani jeden z najväčších smoliarov súčasnej americkej kinematografie, Thomas Jane (PAVUČINA SNOV, ZRADNÁ HLBOČINA, KAT, HMLA, PODOZRENIE, SIEDMY HRIECH, SPRÁVNY POLICAJT). P.S. Dokážu ženy cikať do pisoáru? ()

numi odpad!

všechny recenze uživatele

Devadesát minut, během kterých budete patnáct minut koukat na titulky, patnáct minut poslouchat neuvěřitelně laciné a rádoby vtipné písničky a hodinu si říkat, že ten zbytek "filmu", je jěště zoufalejší. A Cameron Diaz je opravdu otřesná a sexy ani náhodou. Holt, někdo asi nebyl dostatečně soudný, když vymýšlel český, potažmo slovenský, název... [leden 2006] ()

Reklama

Vitaminy 

všechny recenze uživatele

Škoda, že spousta uživatelek csfd (aspoň to, tak vypadá), když ve filmu vidí partu sexy koček (které obletuje každý chlap), tak závistivě strhnou hvězdu za každou z nich co se ve filmu objevila. Film jasně pro mně za 3*, tedy *** - * (Cameron Diaz) - * (Christina Applegate) - * (Selma Blair) = odpad!!! U filmu jsem se bavil (samozřejmě to mohlo být lepší), ale na takové sobotní odpolední odreagování tenhle film úplně stačí, PROSTĚ PRDEL. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

30%, více ani ťuk. Ale viděl jsem i horší, takže budiž 2*. Byl jsem nucen na toto dílo koukat s přítelkyní pln očekávání, že se dobře odreaguju a zasměju. Omyl!!! Nezasmál jsem se snad ani jedenkrát, párkrát možná pousmál. Jediné, co mě ještě drželo nad vodou byla CH. Applegate, na kterou se opravdu rád koukám. Jinak totální nuda a už nikdy více! Howgh! ()

cross odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli se rádi koukáte na proklatě sexy kočičky v čele s nádhernou Cameron, pravděpodobně se filmem prokoušete až do konce, ale jinak nevidím jediný důvod, proč tenhle film proklatě silně neignorovat! Dávat alespoň jednu * za to, že bych se snad od všech mladších představitelek tohoto "filmu" nechal s přehledem zneužít, mi připadne příliš pubertální a vlastně i nefér vůči ostatním blbostem, u kterých jsem se alespoň trochu pobavil... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (16)

  • Tretina z rozpočtu filmu 50 miliónov dolárov išla na plat Cameron Diaz (film ale zarobil iba 68 miliónov dolárov). (Arsenal83)

Reklama

Reklama