Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (265)

Yardie 

všechny recenze uživatele

30%, více ani ťuk. Ale viděl jsem i horší, takže budiž 2*. Byl jsem nucen na toto dílo koukat s přítelkyní pln očekávání, že se dobře odreaguju a zasměju. Omyl!!! Nezasmál jsem se snad ani jedenkrát, párkrát možná pousmál. Jediné, co mě ještě drželo nad vodou byla CH. Applegate, na kterou se opravdu rád koukám. Jinak totální nuda a už nikdy více! Howgh! ()

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Já jenom doufám, že se jistá část divácké obce teenegerovských fekálně-stupidních komedií co nejdříve přejí a filmy podobného ražení skončí v propadlišti dějin. Já proti pitomostem vůbec nic nemám. Problém je ale v tom, že filmy jako Bulšit nebo právě Prostě sexy jsou tak špatné, že se už člověk nemůže bavit ani na účet jejich tvůrců. Vidět to v kině, asi bych utekl. A na závěr - má tak dobrá herečka jako Cameron Diaz zapotřebí ukazovat se v takových shitech? Odpověď - zřejmě ano, za ty prachy... ()

Reklama

Ajka1 odpad!

všechny recenze uživatele

Panebože! Panebože!! Panebože!!! Původně byl snímek zřejmě zamýšlený jako tajná americká vladní zbraň určená k vyslýchání teroristů a nějakým nedopatřením se dostala do rukou nenažraného hollywoodského distributora, který touto (s prominutím) sračkou zamořil světová kina a videopůjčovny... hotová pekelná muka, to vám teda povim. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

týý joo,tak málo sem teda nečekal.po shlédnutí televizní ukázky,jsem si myslel,že to bude klasická přiblblá romanťárna,o tom jako ona miluje jeho,on si bere jinou a pak si uvědomí že vlastně miluje ji:-)a jaký bylo moje překvapení,když na mě vylezla parádně vostrá komedie,která si nebere servítky a je plná dost dobrejch vtípků.já sdi nemůžu pomoct,ale nebudu zapírat,že jsem se fakt kolikrát pořádně zatlemil.jen mi je líto,jak je to zase hezky ztrhaný,zastánců bezproblémového humoru k vypnutí,je zde opět jako šafránu...klasika.já se bavil,to ovšem nemění nic na tom,že cameron diaz a christina applegate vás roztomile serou celý film:-) ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Film se skládá z (mnohdy i docela vtipných) epizodek, které se však jako celek rozpadají a ztrácí na atraktivitě. Prostě sexy měl být televizní sitcom, ve kterém by si hrdinky podávaly chlapy dobrých dvacet epizod. Jako varianta půl hodiny trvajících holčičích "Přátel" by to bylo jistě mnohem stravitelnější, než coby utahaný celovečerní film... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (16)

  • Film obsahoval urážlivý vtip o kostarických ženách, ktorý sa musel kvôli uvedeniu filmu v tejto krajine zmeniť. (Arsenal83)
  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)

Reklama

Reklama