Reklama

Reklama

Phantasm II

  • USA Phantasm II (více)
Trailer

Volné pokračování slavného hororu. Dvojice přátel, kteří jako jediní přežili řádění létajících vražedných koulí ve službách Vysokého muže, se rozhodnou zničit zlo jednou provždy. Připraví se důkladně na všechny překážky, které je mohou potkat. Ale skutečnost je mnohem horší, než mohli očekávat... (MIDO FILM)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

fcreading 

všechny recenze uživatele

Po atmosferickej jednotke tu máme trošku akčnejšu dvojku Coscarelli si to konečne uvedomil a ja mu zato ďakujem :). Reggie Bannister tu už pôsobi inak ako to bolo v jednotke a to je len dobré. Anguss Scrimm je tak isto skvelý ako bol v jednotke. PS: Bannister už konečne vytiahne aj plameňomet, brokovnicu a motorovku a o zábavu je postarané! ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Daleko více akčnější,ale už tomu chybí ta tajemná atmosféra jedničky. Létající koule jsou vypracovanější,předvedli co všechno ještě dokážou. Kněz to pořádně schytal,Všemohoucí měl asi zrovna siestu. Agnus Scrimm,byl opět dokonale d'ábelský Dlouhán. Jenom jsem trochu postrádala Michaela Baldwina v roli Mike. Trojka už čeká! ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála prípadov, kedy pokračovanie, kvalitatívne prekročilo tieň prvotiny. Milo prekvapený akú atmosféru sa najmä vďaka výberu prostredia podarilo nastoliť. Preto je naozaj veľká škoda, že sa samotný snímok nevyhol niekoľkým hluchých pasážam, kedy nuda predčila interes. Každopádne, na 80´roky určite lepší priemer .. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Po repríze předchozího dílu jsem se odhodlal jít i do této (pro mě) premiéry, i když jsem po minulém zážitku pranic neočekával. Jediný záblesk slabé naděje ve mně vyvolával rok vzniku snímku; za téměř deset let by se přece daly vychytat nějaké mouchy, že jo? Abych začal pozitivně, musím uznat, že byl děj filmu přece jen o něco zábavnější, měl jsem dokonce dojem, že i herecké výkony nebyly až tak prkenné, ale to bylo asi všechno. Scénář i v tomto případě trpěl na nemocnou logiku, občasné nevzrušené dialogy, které následovaly po krvavé scéně byly opravdu k nezaplacení, a já jsem se tak opět nedočkal žádného napětí. Jen jsem si stihl oblíbit Reggieho. No jo, ale pořád si myslím, že výroba té čtyřhlavňové brokovnice nestála za to úsilí. / Poučení: Nemáš-li velké naděje, nedočkáš se zklamání. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Rozhodně velké zklamání. Klasický nevýrazný americký horror 80. let. Vykradené detaily a scény z jiných filmů, na začátku je výborná scéna ozbrojování, ale než se hlavní postavy dostanou vůbec k použití těch "hračiček", uběhne strašná doba, kdy se vůbec nic neděje. Nuda, nuda, ... docela dobrou atmosféru pak sráží špatné herecké výkony a děj naprosto o ničem. Finále je docela dobré, ale to už nezachrání tu spoustu znuděného času, který jsem u filmu musel vydržet. Phantasm rozhodně asi není série pro mne. Jednička se mi líbila víc díky atmosféře a hudbě, tady už je i ten hudební doprovod trochu potlačen ... Prostě nic moc, slabota, nuda ... Jak já říkám: "Horror pro děcka ..." ()

Galerie (57)

Zajímavosti (16)

  • Doposiaľ jediný diel série, v ktorom chýbal jeden z hlavných predstaviteľov (Bill Thornbury) alebo bol nahradený iným hercom (James Le Gros nahradil v úlohe Mika herca A. Michaela Baldwina). (beso74)
  • Tento díl měl 10x větší rozpočet než první část. (Chatterer)
  • Nový vzhled stříbrných koulí byl inspirován povídkou "Second Variety" od Philipa K. Dicka. (Chatterer)

Související novinky

Reklama

Reklama