Reklama

Reklama

VOD (1)

Brooklin se proměnil ve válčiště gangů. Policista Gino Felino však přijímá způsob boje brutálních zabijáků. Zůstává sám, ale nikdo proti němu nemá šanci, protože policista skvěle ovládá nejenom zbraně, ale také východní bojové umění. Žádná Ital nemůže uniknout vlivu mafie, platí to i o Ginovi, ale neznamená to, že by neprosadil bez milosti zákon. Steven Seagal přichází počtvrté a způsob, jakým zakročí proti lidem mimo zákon, vyráží dech, protože Gino Felino je nemilosrdná spravedlnost. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

tron 

všechny recenze uživatele

„To hovoríš so mnou?" Nebudem to zbytočne okecávať, je to starý dobrý Seagal ako z 80. rokov, aj keď NEMILOSRDNOU SPRAVODLIVOSŤOU vstupoval už do deväťdesiatych (ktoré mu veľa šťastia nepriniesli). V tejto ostrej kriminálke (predtitulková pasáž je brutálne dobrá, nastolené tempo bohužiaľ dlho nevydrží) mi nikdy nesedel príšerný William Forsythe (aj keď pre SKALU, ako agent, ktorého „nebude nikto oje*ávať", schudol a už sa naňho dalo pozerať). Aj tak ale drsná akčná istota, zaujímavá ostrými bitkami, tým, že sa odohráva behom jedného dňa (!) a nezdravo sebavedomými dialógmi/hláškami. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Kdepak Přepadení v Pacifiku! Tohle je Seagal v nejlepší formě a ve svym vůbec nejlepším filmu. Jako nekompromisní Gino si razí cestu skrz špinavý ulice Brooklynu, aby dopadnul zfetovanýho hajzla v podání Williama Forsytha. Akce, střílečky, hlášky a samozřejmě Stevenův trademark - spousta zlámaných končetin. Závěrečné zúčtování s brokovnicí je fajn a správně oldschool, ale co se týče efektu, tak vítězí zcela jistě scéna v baru, kde Seagal, s pomocí kulečníkové koule omotané v hadru, zlikviduje početnou grupu zmrdů, a jednoho z nich ještě stačí dvakrát vrátit do telefonní budky. Bomba. ()

Reklama

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Tady byl Seagal ve své kariéře na vrcholu! Filmy jako tento, Nico, Těžko ho zabít, Muž s cejchem smrti a další z tohoto období, jsou jeho hereckým maximem! Jak začal drnkat na ekologickou notu (Patriot, Aljaška v plamenech) začal hrůzně přibírat na váze a stával se z něj spíš "Muž s cejchou smrti" společně s přesunutím produkcí filmů většinou na balkán do céčkových až déčkových sfér, tak v ten okamžik Seagal vlak s kariérou herce opouští a stává se jen vyčpělou vzpomínkou na dávno zašlou slávu! ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak nez se pustim do psani musim upozornit na jednu vec a sice ze toto je muj jubilejni petisty koment na CSFD porad sem si rikal ze to musi byt nejaky reprezentativni film a mel spoustu kandidatu nakonec sem si rekl ze okomentuju prvni co mne zrovna napadne a to je tento no a ted k filmu jako takovemu opravdu jsem nevidel Ritchieho a nevim proc Ritchie zabil Bobyho ale zeptat se mne na to Seagal nejakou odpoved uz si najdu neni totiz radno srat tohohle drsnyho poldu co jde nekompromisne po vrahovy svyho partaka Steven v zivotni forme a ten zaverecnej fight nebo spis brutalni destrukce Williama Forsytha uz je pro mne klasickou scenou spolu s Prepadenim 2 Seagalova absolutni spicka a u mne jasnych 5* na zdejsi hodnoceni se nedivat protoze 66% je samozrejmne kravina ()

castor 

všechny recenze uživatele

Přesilovka proti muži v černém se stoickým výrazem končí efektním zneškodněním posledního záporáka, který sebou bolestivě praští o podlahu. Seagal (i producenti jeho filmů) pochopili, že není třeba experimentovat tam, kde stačí „pouze“ pokračovat v nastoupené cestě. A to je samozřejmě dobře – precizní akce, solidní záporák a nečekaně slušná atmosféra temného New Yorku. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (14)

  • Slovo „fuck“ je ve filmu vysloveno 114 krát. (POMO)
  • Film sa mal pôvodne volať The Price of Our Blood ale tvorcovia ho neskôr zmenili na Out for Justice. (Seag)
  • Součástí soundtracku se stala známá skladba kapely Bestie Boys "No Sleep Till Brooklyn, která právě pojednává o lokalitě, kde se děj filmu odehrává. (OceanView)

Reklama

Reklama