foto

Gianni Russo

  • nar. 12.12.1943 (72 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Minkow
2013 Send No Flowers
2005 Mafiánské hity
Útěk z vězení (TV seriál)
2004 Když se setmí
2003 Seabiscuit
2002 Červený drak
2001 Harvard Man
Křižovatka smrti 2
3000 mil na útěku
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Otec rodiny
Rope Art
1999 Vítězové a poražení
1998 Circles
1997 Pacifické palisády (TV seriál)
1996 Striptýz
1995 P.C.H. (TV film)
1993 Super Mario Bros.
Time Trax (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Ďábelská frekvence
Muži v klobouku (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
1991 Great Pretender, The (TV film)
Lháři
Nemilosrdná spravedlnost
Perry Mason: Případ smrtící módy (TV film)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
Silverfox (TV film)
1990 Nováček
Over My Dead Body (TV seriál)
Za pomezní čarou
1989 Hardball (TV seriál)
Je naděje
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1987 Wiseguy (TV seriál)
1986 Návrat Mika Hammera (TV film)
1984 Hunter (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1981 Greatest American Hero, The (TV seriál)
1979 Zimní zabíjení
1978 Paprsky smrti z vesmíru
1976 The Four Deuces
1975 Lepke
1974 Kmotr II
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
The Bait (TV film)
1972 Goodnight, My Love (TV film)
Kmotr

Dokumentární

2010 Mulberry St.

TV pořady

1994 Howard Stern (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace