Reklama

Reklama

Šokující film volně navazuje na slavný snímek Kanibalové (v originále Cannibal Holocaust). - Televizní společnost toužící po senzaci, vysílá ambiciózní reportérku Grace Forsyte na nebezpečnou cestu do amazonských pralesů, aby zde našla kanibalské kmeny a natočila o nich film. Televizní tým se s kanibaly skutečně setkává, natáčí vše, s čím se v amazonském pekle potká a snaží se kanibaly vyprovokovat. Jejich válečnická krutost i chuť na maso vetřelců, se však nakonec obrací proti členům výpravy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (52)

janesX 

všechny recenze uživatele

To že táto "fraška" je total vykrádačka by mi nevadilo, práve naopak som sa potešil že to bude určite o čosi lepšie sfilmované. No zistil som že je to opäť len film čo si chce zarobiť nejaké drobné a nejde na to ani trochu poctivým spôsobom. Na to využíva klasické triky akými sú napríklad pekné ksichty a exotické prostredie. No ale ten zvyšok je katastrofa - chvíľu je to "ako" kanibal/nekrofil porno, potom sa zdá že je to paródia, no to len vďaka tomu že tí herci sú ako banda neschopných magorov. Huba sa im tu fakt ani na chvíľu nezastaví, a tím som sa konečne dostal k tomu najhoršiemu - textom. Tie by im lepšie napísal ešte aj Andy Kraus od Paneláku. To čo bolo v tej hodine a pol použitelné by sa vošlo to troch - štyroch minút. Hrôza to teda bola, ale nie tá ktorú som chcel.15% ()

farmnf odpad!

všechny recenze uživatele

Všechny filmy tohoto typu jsou sračky ale tohle je ultraMega nesračkovitější píčovina, co jsem zatím viděl... a já už viděl píčovin! Jak takovejhle blbec jako je ten Bruno, nebo co je to za kokota může vůbec vlézt do studia a jak to, že ho tam ochranka pustí je mi záhadou. Herci nehrají, říkají role, scénař je debilní, smysl toho debilního scénáře je ještě debilnější než scénář, vraždí se tam novinářka nebo nějaká kurva a ona na to řekne: ach uch, jako kdyby si vytrhávala chlup z ku.ndy. Kameraman točí a směje se tomu a potom ho skolí šíp a pak titulky. Já v tom nevidím jen tu debilitu a škodlivost ale nemoc kapitalismu. Za komoušů k nám pronikaly mezi angažovanými jihoameickými filmečky jen skutečná díla nebo slušné italské komedie. Proč nemá společnost nástroj na to, kopnout tohohle ču.ráka jménem Bruno Mattei do prdele? ()

Reklama

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Bruno Mattei je ( teda bol ) asi ten najväčší a najneschopnejší filmový sračkár oproti ktorému sú aj Boll s Winorskim oscarový machri. Ako obvykle si vôbec nelámal hlavu so scenárom a kompletne okopíroval iný film, konkrétne klasický Cannibal Holocaust. Takže tu banda dementov pobehuje džunglou a hľadajú kanibalov. Neustále dumajú nad tým či kanibali naozaj existujú a pritom stretávajú črevá a penisy žerúcich divochov každú chvíľu. To aby nám pán režisér mohol naservírovať hromadu nezmyselných ľudožrútskych orgií a znásilňovačiek ktoré sú vo svojej bezduchosti a vyžívaní sa prinajmenšom srandovné. Ako vážny film to stojí za hovno a ako paródia tiež, Mattei jednoducho šlape a šlapal by dodnes keby nezomrel. ()

Knor odpad!

všechny recenze uživatele

Ach...můj...bože....takhle zprasenej film jsem už hodně dlouho neviděl, amatérismus z toho kouká každou vteřinu, vydržel jsem asi 7min a pak jsem přetáčel a přetáčel a dozvěděl se, že Bruno Mattei udělal, nebo spíš se snažil udělat naprostou kopii Cannibal Holocaust, gore tam je, ale působí to prostě strašně trapně a uměle, styděl jsem se za režiséra, že něco takového může pustit do světa .....všechno co bylo v tomto filmu už někde předtím bylo, takže tenhle naprosto trapnej pokus o kanibalslej film je debilní, trapnej, směšnej, idiotskej, amatérský, bez špetky vkusu a naprosto zbytečnej, varuju vás lidi, vyhněte se tomu, jděte si radši uvařit něco dobrýho k jídlu...uděláte mnohem líp ()

Carnosaurus odpad!

všechny recenze uživatele

Bruno Mattei, tentokrát pod pseudonymem Vincent Dawn, opět dokazuje, že mu není nic svaté. Tenhle jako telenovela vypadající film, který se snad celý odehrává ve skleníku a krkolomně se snaží něco nějak vyprávět, mě dostal do kolen. Mám rád špatné filmy, které umí být zábavné, tohle už ale nezvládám. Pryč jsou doby, kdy se Mattei ještě zmohl na něco koukatelného (Ratti - Notte di Terrore), tohle je bohužel zklamání. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama