Reklama

Reklama

Obsahy(1)

George Dupler (Gene Hackman) už nie je tým, čím býval. Čas sa neúprosne ohlásil a jeho niekdajšia pružnosť je, aspoň v tomto čase, minulosť. A tak sa jeho manažérska dráha rapídne mení a George je degradovaný na manažéra nočnej prevádzky non stop obchodu. A tak podľa hesla „ako mne tak aj ostatným“, George okamžite zakazuje svojmu dospievajúcemu synovi Freddiemu (Dennis Quaid) rozvíjať vzťah k už dospelej vydatej žene a zároveň vzdialenej sesternici (Barbra Streisand) a zároveň v tom istom čase Cheryl usilovne pracuje na tom, aby zviedla Georgea. Ešte väčšia pohroma však nastane, keď Freddie priamo pred očami svojej matky Georgea obviní z krádeže svojej priateľky. George sa však nevykrúca. Namiesto slov nasledujú činy. George odchádza od svojej ženy Helen, končí v práci a navrhuje Cheryl spoločný život... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Mezi Genem a Barbrou to jiskří hezky (zvlášť v začátku), oběma jim to hodně sluší (narozdíl od 27ti letého Dennise Quaida hrajícího beatlesáckého 18ti letého kluka), ale nějak se nemůžu se zbavit dojmu, že v režii Sama Mendese díky Americké kráse spatřila světlo světa mnohem zajímavější přeměna muže, který najednou začne žít svůj život... stejně jako že v Rivalech s Kieferem Sutherlandem byl trojúhelník otec, syn a krásná žena podaný mnohem lépe. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

No, tak ja som to pozeral hlavne kvoli Annie Girardot, lenze ta mala len minimalnu ulohu. Gene Hackman /Francouzska Spojka1,2 a Enemy of the State 1998/ bol na to vlastne sam, prisernu babu Streisand nepocitam, ono rovnako nepocitam ani priserneho Quide-a. Scenar je praveze dobry sam o sebe, len sam hackman to nema sancu utiahnut, ta mnou spominana dvojka sa vyslovene zviezla. Jean -Claude Tramont ako reziser odviedol len zrucnu rutinu, nic viac : 68 % ()

Reklama

Willy Kufalt 

všechny recenze uživatele

,,Všichni jsme klidní a úžasní... všichni jsme mladí a šťastní." Nutno uznat, že jde o velmi originální romantickou komedii, která se obešla bez tradičních klišé, přes počáteční rozpaky mne s přibývajícími minuty začla celkem bavit a závěrečné vyústění se mi moc líbilo. Vybrané scény jsou svěží a vtipné natolik, že z Celé dlouhé noci by mohl vzniknout tak oblíbený a nezapomenutelný film, kdyby, kdyby, kdyby.... Jenomže vyloženě slabá "televizní" režie dávající při některých scénách z domácnosti vzpomenout na primitivní bakalářské povídky a humor někdy málem až na úrovni Zdeňka Trošky(!) tahají místy film s kvalitou výrazně dolu... výrazně pod úroveň jak Gene Hackmana, tak Barbry Streisand (která tady v těch barevných róbách působí občas jako z jiné planety). Stále váhám mezi dvěma a třemi hvězdičkami. Ale při vzpomínce na Hackmana, který hezky dokázal povytáhnout i čistokrevní komedii (nejlepší byl ve scéně s telefonem, úplně sám v kanceláři) s velmi silným mrknutím oka to na těch 50% může být. No řekněte, kde jinde lze vidět Hackmana zpívat operetu! :-) ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Celá řada skvělých herců a taková zpotvořenina. Zdlouhavé, bez šťávy a potřebného vtipu.Takové divné, chvílemi jakoby náhražkové scény. K tomu se kostyméři vyřádili na Barbře (kterou jinak miluju), vypadala spíš jako blonďatý pudl s velkým čenichem, než sexy baba, která svedla půlku jedné famílie. Avizovaná Annie Girardot (obrovskými titulky ) , hraje ve filmu asi tři minuty a ty prokrafá ve francouzštině. Jenom z úcty ke dvojici hlavních aktérů dám o jednu hvězdu víc než bych měla. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Barbru Streisand považuji za jednu z nejlepších režisérek a i jako herečka není špatná, ale vždycky jsem si říkala, že na skvělé filmy má nos, ale tenhle film je důkazem, že i tak skvělá herečka a režisérka se může seknout. Tohle se vážně nepovedlo. Mezi Babs a Genem nějaká ta jiskra skočí, oba to zahráli perfektně, ale příběh filmu je nudný, nezajímavý a je to prostě brak. Škoda, tak skvělých herců, na tak podprůměrný film. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama