Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tušíte, co se začne dít poté, když letadlo po okraj nacpané kráskami, letícími na soutěž Miss Galaxie, ztroskotá na opuštěném ostrově, kde žijí prehistorická prasata a inteligentní opice? Pokud ne, pak tuto bláznivou komedii plnou dívčích půvabů a ztřeštěných dobrodružství rozhodně doporučujeme... (oficiální text distributora)

Recenze (53)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Zklamání, čekal jsem teda spíše parodii, tohle je ehm..."komedie", navíc dost blbá. I když Roberts přehrává jak se jen dá(a má pěkný kočky okolo sebe) tak byl asi to nejlepší co ve filmu bylo. Celý to působí levně a děsně špatně. Já si u filmu většinou nevšímám efektů, ať jsou sebehorší ani hlouposti filmu, ale tohle je fakt moc i na mě. Efekty my přišly buď zbytečné nebo extrémně špatné. Film se nedá doporučit, vůbec nikomu. 2* dávám, tedy upřímě ani nevím přesně za co, nejspíše za Robertse s jeho fajnovéma kočkama. ()

weetya odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerné. Jediné co mě trochu pobavilo, bylo převlékání tajného agenta v letadle. Jinak zas slepenec parodujících scének bez příběhu. Filmové odkazy, kterých jsem si všiml: Mission Impossible, 6. smysl, Vřískot, Jurský Park, Matrix, Indiana Jones, Zelená Míle, Tarzan, Harry Potter, Star Wars, Planeta Opic, Austin Powers, Hulk, Krvavý Příliv, South Park, Men in Black, Spiderman, Titanic, Pán Prstenů. Animace byla BÍDÁÁÁÁÁ ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Myslel som, že už nemôžu byť paródie až také tragické, ale Miss stroskotankyňa je ta najväčšia katastrofa aká môže byť. Totálna stupidita a výplody ľudskej najnevkusnejšej fantázie. Ani jeden vtip nevyšiel, divák sa nezasmeje asi ani raz. Trápnosť nad trápnosť. Monštrózna filmová katastrofa, klobúk dole. Čo tam hladá Eric Roberts ? Scenár snád písali počas natáčania. 10% ()

habertek odpad!

všechny recenze uživatele

No čekal jsem něco jako Tohle je Sparta či Disaster movie, ale tohle je vcelku síla. Ještě, že mozek pracuje tak, že špatné vzpomínky vymazává takže si z toho filmu už moc nepamatuju...Je to totální guláš všeho možného a pomyslnou ,,třešničku na dortu" trapnosti zde představuje jakýsi dinosaurus či co to má být, který je graficky zpracován jako by vypadl z nějaké PC hry z 90tých let...No odpadům se vyhýbám, ale toto fakt néé! ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Trapna parodia v ktorej sa to hemzi ubohymi scenami na rozne filmy. Nieco sa tam aj naslo, co by stalo za smiech, ale vacsina z tohoto filmu zabieha az to absolutnej trapnosti. V poslednej dobe som uz pekne dlho nevidel skvelu parodiu. Dockam sa este niekedy nejakej parodie, ktora ma donuti sa smiat neustale? ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Malibu, v Oxnardu a v Los Olivos v Kalifornii a také v Neverlandu - na ranči Michaela Jacksona. (rafix)

Reklama

Reklama