foto

Stuart Pankin

  • nar. 8.4.1946 (71 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 The Binding
The Biz (TV film)
2013 Co si přeji k Vánocům
2011 Hopelessly in June
The Artist
2008 Public Interest
Woman in the West, A
2007 Vánoční štěstí (TV film)
2004 Šílenej biják (TV film)
Zenon: Z3 (TV film)
2002 Now You Know
2001 D4G
Osudu neutečeš (TV film)
Zenon: Návrat na Zemi (TV film)
1999 Batman Beyond: The Movie (TV film)
Uncle Gus in: For the Love of Monkeys (TV film)
Vyrovnání účtů
Zenon: Návštěva na Zemi (TV film)
1998 Babylon 5: Řeka duší (TV film)
Vánoční převrat (TV film)
1997 Miláčku, zmenšil jsem nás!
Ta zatracená kočka
1996 Striptýz
Velký tyran
1995 Kongo
Napoleon
Zoufalý a nebezpečný (TV film)
1994 Beanstalk
Father and Scout (TV film)
Mlčení šunek
Poslední velký bojovník
Zbožňuju trable
1993 Betrayal of the Dove
1992 Tulák
1991 Oživlá panenka
Život pod psa
1990 Arachnofobie
1989 Jasnozřivý
That's Adequate
1987 Different Affair, A (TV film)
Love at Stake
Osudová přitažlivost
1986 Dirt Bike Kid, The
1984 Irreconcilable Differences
1981 Brady Girls Get Married, The (TV film)
Earthbound
Oko za oko
1980 Hangár 18
The Hollywood Knights
Valentine Magic on Love Island (TV film)
1979 Scavenger Hunt
1977 San Pedro Bums, The (TV film)

TV seriály

2009 Splatter (TV seriál)
1999 Akce (TV seriál)
Batman budoucnosti (TV seriál)
1998 For Your Love (TV seriál)
1996 Nick Freno: Licensed Teacher (TV seriál)
1993 Animáci (TV seriál)
Zbrklík (TV seriál)
1991 Dinosaurové (TV seriál)
1990 Shannon's Deal (TV seriál)
1989 Nearly Departed (TV seriál)
1984 Mike Hammer (TV seriál)
1982 No Soap, Radio (TV seriál)
Not Necessarily the News (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
San Pedro Beach Bums, The (TV seriál)
1974 Barney Miller (TV seriál)

Dokumentární

2003 Misadventures in 3D
1999 Encounter in the Thrid Dimension

TV pořady

1984 Super Password (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace