Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Akční megastar Wesley Snipes (trilogie Blade, Šerifové, Přepadení ve vzduchu) představuje v tomto nepředvídatelném, výbušném kriminálním thrilleru profesionálního lupiče, kterému se jeho divoké kousky začínají vymykat z rukou. Kapitán Jack Tulliver (Snipes) je bývalý člen oddílu Delta Force. Teď ale vede bandu lupičů, která se chystá přepadnout obrněný vůz převážející vzácný náklad. Perfektní plán se ale poněkud zvrtne a oni skončí s obrazem Van Gogha. Navíc se jeden z Jackových kompliců stává rukojmím sadistického ruského gangstera, který se k loupeži připletl. Tulliverovi zbývá jediná možnost: sebevražedná záchranná mise, kde se z protivníků stávají spojenci, z nejlepších přátel noční můry a kde přežít znamená překonat sám sebe. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (90)

svik 

všechny recenze uživatele

Ano plně s vámi všemi souhlasím hloupý film až moc náhod najednou prostě překombinovaný. Je vidět že to vedl nezkušený rejža a i o to by tak nešlo , ale to prostředí Rumunsko sem tam stísněné prostory pak najednou ohromný palás ve kterém si hraji Snipes na Ramba jak to o něm řekla jeho společnice? No prostě přeplácaný a proto až nezáživný. ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Blade:Trinity a daňové úniky (což bohužel není film, ale realita) nastartovaly Snipesův strmý pád do smrdutých bažin déčkové-video-produkce. Wesleyho současná kinematografie až nápadně připomíná filmy jiného "herce" (kdysi dávno též akčního-macha, dnes již směšné karikatury sebe sama) - tlouštíka Stevena! ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 5/10 Efekty 6/10/// +Wesley Snipes, výborná akce -je to docela podivně překombinované, prostě proč si to hraje na chytrý scénář, když ho nemá/// Chtě nechtě musím dát jen 3* i když nejraději bych dal 4*. Je to oddechový akčňák, který má švih a až na prostřední "krimi" část si udržuje vysoké tempo. Záporáci jsou standartní, stejně tak i hlavní hrdina. Ovšem zaujme seržantka v podání Tamzin Outhwaite (kde proboha vzala to jméno?) a její vztah k Wesleymu. Celkem není nač si stežovat, je to příjemné béčko./// Celkem 63%/// ()

Hermez 

všechny recenze uživatele

Ve filmech jako Podfuck apod. jsem zmatený, protože přestávám já sám zvládat tok zvratů a informací. V případě 7 vteřin jsem byl zmatený, protože dlouhá úvodní akční scéna jednoduše celá matoucí byla. A rozpačitost se táhne i zbytkem filmu. Popravdě jsem to nedokoukal, protože jsem u toho regulérně usnul. Je ale spousta větších filmových (i B-akčních) průšvihů, a tak dávám zasloužené 2*. ()

Scar odpad!

všechny recenze uživatele

Predstavte si policajnú naháňačku v centre mesta. Hlavný hrdina Wesley Snipes, skúsený vojak, teraz lupič dokonale kľučkuje úzkymi uličkami. Nastáva zrážka policajného auta s osobným, ktorá vyvrcholí výbuchom. "To muselo bolieť" neodpustil si vtipnú hlášku s úsmevom na perách hlavný hrčina nehladiac na to, že v osobnom automobile mohla sedieť rodina nevinných ľudí. Hlavné je, že ho ešte nedostali. Ano, kakéto atipické správanie môžeme sledovať v tomto "trháku". Moje odporúčanie: RUKY PREČ! ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • V okamžiku, kdy rumunští policisté nahánějí zloděje Jacka (Wesley Snipes), mění se poškození auta seržantky. Příkladem jsou různě otlučené boky vozidla. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti. (Terva)
  • Policejní auta používaná ve filmu měly být přesnou kopií aut, které používá bukurešťská policie, ale tento model auta místní policie nikdy nevlastnila. I logo policie na bocích aut je odlišně od skutečnosti. (ČSFD)

Reklama

Reklama