Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (1 026)

plakát

Zpráva o Europě (2013) 

Asi sem byl letos hodnej protože sem si naservíroval další povedený scífko! Je to taková sofistikovanější verze Last day On Mars (což mi btw sedlo přeci jen trochu víc)! Dost se tu kecá ale nechybí ani napětí a maličko toho "hororovýho" feelingu (fakt jen trošku)

plakát

Kurýr z podsvětí (2012) 

Ten pokus o kriminálku ze "staré školy" je tam dost cejtit (a možná se to i chvíli dařilo - ze začátku) ale bohužel skončilo jen u pokusu! Jinak je to vcelku nuda, nic moc se tam neděje a vlastně tam ani nic moc nedává smysl... Klady: Rourke (co se tam jen tak mihne), jakás-takás atmosféra a jméno hlavního záporáka - "Ívl Sívl" (Evil Sivle - čti pozpátku! :-))

plakát

Hačikó - příběh psa (2009) 

Zvláštní, i když je to úplně o leynu, jde o první "pets-family" film od dob starý dobrý Lessie, kterej mě totálně rozsekal (a ano! Bulel sem při tom jak želva! Přiznávám se přiznávám). Hačiko byl super-pes... Tak mě napadá, kterej trotl vlastně vymyslel to rčení, že se "chová jako zvíře"?!?! Což by měla bejt pro nás-lidi ta největší pocta!!

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Po slabý dvojce a výborný jedničce, pravděpodobně nejlepčejší díl série! Shane Black - zdá se - za ta léta nic nezapomněl, naopak! Takovýhle marvelofky bych si nechal líbit možná i vícekrát do roka... No, To zase ne! Jo a R. Downey je bourák jaxviňa!

plakát

Elysium (2013) 

Na Elysium sem se moc tešil, o to víc sem byl šukován (tím spíš po výtečném Districtu 9). První půlka výtečná, druhá příšerná! Potenciál ultimátní sci-fi pecky, podráží nohy tupej scénář a definitivní ránu z milosti zasadí závěr, kterej jakoby vypad z typický melodramatický holywoodský sračky - kdy jsou si všichni lidé rovni a i ten poslední vágus na planetě má právo na neomezenou zázračnou léčbu a dlooouhý a spokojený život! Jinak Met Dejmn výbornej a Šarlto Koply ještě lepčí (Džody Fostrová příšerná jako vždy)...

plakát

Looper: Nájemný zabiják (2012) 

Vymazlený akční scífko, ovšem ta prapůvodní myšlenka (posílání Older-Killerů na svý mladší "klony" do minulosti) mi přišla celá trochu zbytečná ale dobře noo! Jinak parádní atmosféra a hlavně Gordon-Levitt! Ten týpek je výbornej (čím dál lepší) a dokonce tu válcuje i samotného božského Bruce!

plakát

Voják (2006) 

Neuvěřitelně debilní béčko, který je ale svým způsobem vlastně i docela zábavný. A na tom nemá podíl určitě Pan Cena (to je teda mega-dřevák) ale neustálý vtipný pomrkávání na akční 80's klasiku a především vrchní záporák Robert Patrick, kde jedna z replik jeho filmového kolegy-padoucha: "Ten chlap je nezničitelnej, On je jak nějakej Terminátor!..." je jasným vrcholem filmu :-))

plakát

Apollo 18 (2011) 

Další FF (found-footage) kousek - tentokrát překvapivě na Měsíci! Nápad skvělej, zpracování otřesný. Atmosféru to mělo slušnou, herce úděsný - škoda! Takže takovej lepčejší průjem. Pardon! Průměr (chtěl sem říct)

plakát

Insidious 2 (2013) 

Vzhledem k vyloženě téměř geniální jedničce a dále výtečnému "Conjuring" sem čekal další mega-super-horor pecku! Výsledek se nedá označit jinak než zklamání roku! Nehoráznej recyklát a jenom tupá kopie výtečnýho předchůdce, vlastně se mi ani nechce věřit, že tenhle vejškrabek natočil LOMH (Lord of modern Horror) Mr. Wan!?!?

plakát

Pawn Shop Chronicles: Historky ze zastavárny (2013) 

Super "gangsta" žánrovka, podávajíce si ruku s legendárním Pulp Fiction (to srovnání je tady zcela na místě) - jak stylem vyprávění, tak způsobem natáčení až po hromadu super herců (ať už v hlavních či epizodních rolí - btw v jedné z nich exceluje - dnes už bohužel nebožtík - výbornej Pavlík Procházka!). Aneb jestli se nudíte, zajděte si do nejbližší zastavárny a nechte si vyprávět od tamního majórdóma nějaký ty veselý historky (z natáčení).