Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Akční megastar Wesley Snipes (trilogie Blade, Šerifové, Přepadení ve vzduchu) představuje v tomto nepředvídatelném, výbušném kriminálním thrilleru profesionálního lupiče, kterému se jeho divoké kousky začínají vymykat z rukou. Kapitán Jack Tulliver (Snipes) je bývalý člen oddílu Delta Force. Teď ale vede bandu lupičů, která se chystá přepadnout obrněný vůz převážející vzácný náklad. Perfektní plán se ale poněkud zvrtne a oni skončí s obrazem Van Gogha. Navíc se jeden z Jackových kompliců stává rukojmím sadistického ruského gangstera, který se k loupeži připletl. Tulliverovi zbývá jediná možnost: sebevražedná záchranná mise, kde se z protivníků stávají spojenci, z nejlepších přátel noční můry a kde přežít znamená překonat sám sebe. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (90)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Nic moc nečekejte.Je to klasické akční běčko jak se říká-co se lokací týče,děje až po akci samotnou.Jedna nevydařená loupež a hned máte o příběh postaráno,k tomu přihodíte Wesleyho Snipesa,který není špatný,ale sám to neutáhne a je průměrný až podprůměrný film na světě.Za mě celkově 45% a dvě hvězdy. ()

pravo 

všechny recenze uživatele

Aj keď mám Snipesa pomerne rád tak tento film by som si znova nepozrel. Celková charakteristika filmu by sa dala zhrnúť, že sa jedná o úchylnosť scenáristu a režiséra, pretože postavy postrádajú akúkoľvek autenticitu a dialógy sú proste strašné. Dej filmu sa snaží byť akčný, ale miestami to vypadá akoby práve Rumunsko bolo vhodnou lokalitou na absurdnosť a hlúposť. Viem, že W. Snipes nepatrí k TOP hercom, ale spojiť svoje meno s touto snímkou je aj tak podraz voči jeho fanúšikom. ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Takže další herec spadl někam mezi filmy, které vycházejí rovnou na DVD a VHS a nejdou do kin.Jenže tady je rozdíl, Wesley Snipes není jako například tlustý prase Seagal , kterému vycházejí filmy taky rovnou na DVDa VHS.Tento film mně hodně potěšil.Ať už je to díky Wesley Snipesovi , dobrým automobilovým honičkam a nebo díky celkem dobrému scénáři.Celkově je to nadprůměrná a dobrá akční podívána. ()

svik 

všechny recenze uživatele

Ano plně s vámi všemi souhlasím hloupý film až moc náhod najednou prostě překombinovaný. Je vidět že to vedl nezkušený rejža a i o to by tak nešlo , ale to prostředí Rumunsko sem tam stísněné prostory pak najednou ohromný palás ve kterém si hraji Snipes na Ramba jak to o něm řekla jeho společnice? No prostě přeplácaný a proto až nezáživný. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Zamotaný a zmatený film, ve které se ale lehce ztratíte, nudné pasáže střídají ty akčnější-divoké akce, ve kterých se stále něco děje ale které místy působí lehce úsměvným a nepravděpodobným dojmem. Děj celého filmu nepostrádá spád ale na akčňáka Weslyho to je jen slabý průměr a bohužel trochu i nuda. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Policejní auta používaná ve filmu měly být přesnou kopií aut, které používá bukurešťská policie, ale tento model auta místní policie nikdy nevlastnila. I logo policie na bocích aut je odlišně od skutečnosti. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti. (Terva)
  • V okamžiku, kdy rumunští policisté nahánějí zloděje Jacka (Wesley Snipes), mění se poškození auta seržantky. Příkladem jsou různě otlučené boky vozidla. (Terva)

Reklama

Reklama